Economic

Te îngrijorează costul tot mai mare al gazului?

Încearcă alternativa sobelor moderne pe peleți cu consum redus

Dacă te îngrijorează costul tot mai mare al gazului și te gândești deja la o alternativă de încălzire de calitate premium și randament superior, acasă ori pentru terasa afacerii tale, specialiștii de la PEFOC, vă propun un concept inedit de soba pe peleți, importată din Italia de la producători cu renume european și experiență vastă în domeniu.

Așadar, este vorba despre sobele pe peleți din gama Giada – cele mai apreciate și vândute sobe pe peleți din portofoliul meșterilor cu sediul central la Sibiu și peste 20 de ani de activitate pe piața termicelor din România!  Printre motivele pentru care acest model de sobă a devenit atât de căutată, putem enumera prețul accesibil, dotărilor de ultimă generație, dar și designul modern, menit să confere o imagine contemporană și elegantă în același timp.

Disponibile în 3 scheme cromatice (alb, negru și roșu) sobele de producție italiană Giada, oferă căldura necesară printr-un sistem eficient de ventilare al aerului din încăperea unde sunt amplasate, dezvoltând un proces de ardere ecologică, încadrat în clasa economică de consum energetic de tip A+. Astfel, acest model de sobă pe peleți se poate lăuda cu un consum redus de combustibil, dar și cu un randament sporit (90% – asemănător unei centrale termice standard), fiind mult mai facil de întreținut decât un semineu pe lemne clasic, grație arderii curate a peleților speciali.

Pe lângă rolul funcțional și randamentul superior, aceste sobe se bucură și de un design deosebit, încadrându-se cu mult bun gust și simț estetic, în aproape toate poveștile de amenajare: clasic, modern, vintage sau elegant, devenind astfel, o soluție versatilă de încălzire pentru sedii de firmă, locuințe moderne, case de vacanță sau pentru cabana din mijlocul naturii.

Cu o greutate extrem de scăzută (aproximativ 50 de kg), soba italiană Giada este capabilă să încălzească un spațiu cu volumul de până la 200 metri cubi. Datorită aspectului compact, soba se montează cu ușurință în aproape orice tip de spațiu interior și poate fi racordată la orice sistem de evacuare (ceramic, din cărămidă sau cos de fum inox).

Certificate în Italia, sobele din gama Giada sunt supuse periodic unor teste și verificări riguroase pentru a răspunde celor mai înalte standarde și cerințe din domeniu la nivel european, dovadă stând în cele 5 stele obținute la capitolul siguranță și funcționalitate, cu grijă la mediu și sănătatea celor din jur.

Și pentru că vorbeam despre inovație, aceste sobe de tip șemineu, emană aer cald în încăpere, asemenea unor radiatoare performante și user-friendly, datorită afisajului digital și a modului automat de control și reglaj de la distanță, prin WI-FI. Grație acestei tehnologii de ultimă generație, vei avea la dispoziție o opțiune modernă și confortabilă de a seta nivelul dorit de căldură și multe altele, cu ajutorul unei aplicații de telefon care se poate instala chiar și după ce soba este deja funcțională.

PEFOC vă propune și alte modele de sobe și șeminee de calitate superioară, care funcționează pe bază de peleți, adaptate cu bun simț fiecărui buget în parte: gamele Karen, Adele&Alina sau modelul Primo15, dar și focare sau șeminee clasice pe lemne, șeminee pe gaz, alături de modelele de șeminee electrice sau decorative, cu bioetanol. Pe lângă asistență profesională și cele mai utile sfaturi, pe site-ul oficial www.pefoc.ro găsești inclusiv accesoriile necesare evacuării fumului(coturi, reducții, flanșe, adaptoare, hornuri ceramice Hoch), toate acestea beneficiind de garanția calității.

Și pentru că sibienii se laudă cu o rețea vastă de parteneri, răspândită pe întreg teritoriul țării, transportul de sobe și șeminee în Buzău este gratuit, comanda ajungând la tine acasă în maximum 48 de ore de la confirmare!

Articole similare