Sport

Start în play-off. Metalul e în pole-position, pentru Liga a II-a

Meci de „unu solist”, cel puțin după calculele hârtiei, sâmbătă, între Metalul și Unirea Braniștea. Buzoienii încep play-off-ul după un sezon regular de grație în care au defilat la propriu, fiind cu o clasă peste orice adversar, chiar și peste CSM Focșani, un club cu un buget considerabil.

Sâmbătă, de la ora 15.00, băieții lui Vali Stan au ocazia de a demonstra că parcursul aproape imaculat din acest sezon nu rezidă dintr-o întâmplare, într-o partidă în care Metalul pornește cu statutul cert al favoritei. Adversarii de la Braniștea au scos totuși un egal, 0 la 0, pe teren propriu, în actualul an competițional. Se întâmpla în etapa a patra, după un meci în care buzoienii n-au reușit cu niciun chip să desfacă apărarea gălățeană. În retur, însă, alb-albaștrii s-au impus acasă, 2 la 1.

Și culoarul către liga secundă este favorabil anul acesta pentru Metalul. Din seria întâi, cea cu care „ne împerechem”, a dispărut sperietoarea Foresta Suceava, club care a capotat din cauza dificultăților financiare și care se situează acum pe ultimul loc în urma depunctărilor. Au mai rămas Bucovina Rădăuți, CSM Bacău și Șomuz Fălticeni, trei echipe care joacă un fotbal destul de abraziv în forță, tipic zonei Moldovei, dar care, cel puțin la nivel de valoare a jucătorilor nu se pot compara cu Metalul.

Partida dintre Metalul și Unirea Braniștea se va disputa pe Arena Cornel Negoescu, de la ora 15.00.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker