Monden

Stand up comedy cu Mălăele și Frânculescu, pentru prima dată în această formulă la Buzău

Spectacolul cu care cei doi comedianți au pornit un turneu se intitulează „Ies Vorbe” și va avea loc la clubul No Limit

Primăvara se numără showu-rile și spectacolele, în special cele de comedie, semn că frigul și vremea rea le-a adus artiștilor multe subiecte, proiecte și creativitate! Este și cazul comedianților Bogdan Mălăele și Dan Frânculescu, care vin pentru prima dată la Buzău în această formulă, într-o lună „agitată” din punct de vedere artistic. Cei doi sosesc cu glumele la pachet duminică, 10 martie, în club No Limit, de la ora 19.30.

Dan Frânculescu vine pentru prima dată la Buzău și promite un show excepțional alături de Bogdan Mălăele, pe care l-au intitulat „Ies vorbe”. În deschidere vă vor binedispune Dan Birtaș și Andrei Negoiță.

Dintre cei doi protagoniști, cel mai cunoscut este Bogdan, fiul celebrului actor Horațiu Mălăele, faimos pentru poveștile și episoadele de pe vremea când era elev. În cadrul unui interviu, a povestit că le-a creat multe probleme părinților. Pentru că nu a fost tocmai un copil model, el a schimbat șapte școli. Lumea i s-a schimbat atunci când a ajuns în Berceni. După ce a schimbat șapte școli, a ajuns la o unitate de învățământ din Berceni. Până la urmă, acolo și-a găsit locul. Mai mult decât atât, a avut și noroc în dragoste.

Bogdan și-a amintit o poveste de pe vremea când era elev în clasa a VIII-a. Până atunci, părinții au fost nevoiți să îl mute de la mai multe școli. La sfatul unei profesoare, au decis să îl transfere la o instituție de învățământ din Berceni. „Eram în clasa a VIII-a și părinții nu știau ce să mai facă. A venit o doamnă la noi acasă, eram deja dat afară din vreo șapte școli, și a zis: <Cred că ar trebui să vă gândiți la o școală în Berceni>. Mama a început să plângă, tata a zis: <Ei, lasă, măcar poate învață să dea bani cu dobândă>”, a povestit Bogdan Mălăele la Rock FM.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker