vineri, 16 aprilie 2021

Spectacol în absența mizei: Viitorul Tg. Jiu – Gloria Buzău 2-4!

Gloria a avut cel mai bun start posibil în Grupa B de play-out a ligii secunde. Fotbaliștii buzoieni au reușit o primă victorie în această parte a doua a campionatului, sâmbătă, pe terenul Viitorului Tg. Jiu. Echipa din Crâng a profitat la maxim de degringolada din tabăra gorjeană, formație care pare să fi sufe­rit un șoc din cauza ratării incredibile a prezenței în play-off, fiind părăsită, în plus, de antrenorul Flavius Stoi­can chiar înaintea me­ciului cu Gloria. Jucătorii lui Ilie Stan au marcat de două ori până la pauză, Chică-Roșă (22) și C. Petre (45+2). Gloria și-a mărit avantajul după reușita lui Ghinga (57), dar gazdele au redus din diferență, 1-3, în minutul 69, după ce Darius Buia a marcat din penalty. Oaspeții au refăcut ­dife­rența de trei goluri în ­mi­nutul 76, grație acțiunii finalizate de moldoveanul Andronic, dar gorjenii au fost cei care au stabilit scorul final, după reușita din prelungiri a aceluiași Darius Buia: 2-4!

Gloria: R. Stoian – Pîrvulescu, Vîrtej, Ghinga, C. Toma – Balgiu, Perju (87 Stăiculescu), Cr. Ciobanu (87 Iul. Roșu), Tucaliuc (81 Socol), C. Petre (70 Andronic), Chică-Roșă (70 Iurcu). Antrenor: Ilie Stan

Gloria va sta etapa următoare și va evolua din nou miercuri, 14 aprilie, în runda a 3-a, intermediară, în Crâng, împotriva Unirii Slobozia.

Play-out, Grupa B – Etapa 1

 • Viitorul Tg. Jiu – Gloria Buzău 2-4
 • Concordia Chiajna – Unirea Slobozia 1-1
 • CSM Reșița – Petrolul Ploiești 0-1
 • Aerostar Bacău a stat

Clasament play-out, Grupa B:

 1. Petrolul 34 p.
 2. Viitorul Tg. Jiu 32 p.
 3. Gloria 29 p.
 4. Chiajna 25 p.
 5. Slobozia 20 p.
 6. Reșița 19 p.
 7. Aerostar 10 p.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...