Monden

Sora Irinei Fodor nu vrea o carieră în televiziune

Pe Irina Fodor de la Asia Express o știe deja întreaga țară, însă puțini știu că vedeta de la Antena 1 mai are și o soră. Numele ei este Teodora și este cu 11 ani mai mică decât prezentatoarea show-ului.

Teodora este studentă la Drept, iar săptă­mâna trecută a fost ziua ei de naștere, ocazie cu care Irina Fodor i-a transmis urările de rigoare și, evident, a și postat o fotografie împreună cu ea: ,,Pe sora mea o cheamă Teodora, are 22 de ani, este cu 11 ani mai mică decât mine, este studentă la Drept și o invidiez. Este într-o zonă cu totul diferită de cea în care sunt eu, este mai așezată, mai pragmatică, mai calmă. Bine, nici eu nu sunt zurlie, doar că suntem într-adevăr diferite pe zona asta a carierelor. Ea a zis că nu-i place să facă ce fac eu, pentru că este prea mare agitație în televiziune. Acum este mai înaltă decât mine, mai puțin smucită, mai precaută… dar tot sora mai mică ră­mâ­ne?!”, a scris Irina, lăsând să se interpreteze că și-ar dori și ea o parte din calitățile surorii mai mici.  ,,Așa că toate cele de mai sus se duc pe apa sâmbetei când rămâne doar cu mine și riscă tot felul de chinuieli, ca atunci când eram doar niște copile”, a mai glumit soția lui Răzvan Fodor.

Spre deosebire de sora ei, Teodorei nu-i place să fie în centrul atenției și stă departe de televiziune și de camerele de filmat. Tânăra se bucură din plin de viața de studentă și are o relație foarte apropiată cu Irina Fodor.

Și cu alte ocazii, prezentatoarea de la Asia Express a mai vorbit despre sora ei și despre alegerea acesteia de a studia Dreptul, motiv pentru care Irina spunea că o invidiază destul de mult. În timp ce sora ei a optat pentru această facultate, Irina Fodor a terminat Jurnalismul.

Soția lui Răzvan Fodor are 33 de ani, iar de la vârsta de 19 ani a plecat din Buzău și a venit la București pentru a-și conti­nua studiile. Și-a cunoscut ulterior soțul, care pe atunci făcea parte din trupa Krypton, iar după ce s-au ațâțat reciproc ceva timp, cei doi și-au dat seama că sunt făcuți să fie împreună. După patru ani de relație s-au căsătorit și iată că acum Irina Fodor a ajuns la Antena 1, mai exact la Asia Express, emisiune unde chiar și soțul ei a fost concurent în sezonul trecut, alături de Sorin Bontea, reușind să se întoarcă acasă cu premiul cel mare.

Articole similare