Monden

Soprana Gabriela Cristea: „Maria Ilie va ajunge la un rezultat magnific în următorii ani!“

Buzoianca Maria Ilie și-a adăugat recent în palmares Marele Trofeu al showului „Vedeta familiei”, reușită cu care profesoara ei, soprana Gabriela Cristea, se mândrește la maximum.

Maria cântă de la vârsta de 4 ani, a participat la mai toate festivalurile de muzică pop din țară la categoria ei de vârstă, a câștigat cele mai mari trofee și de câteva luni își „antrenează” și mișcarea scenică împreună cu artista și profesoara Gabriela Cristea. De curând a mai adus un trofeu acasă, de la show-ul „Vedeta familiei”, iar profesoara sa este mândră de ambiția pe care Maria o demonstrează pas cu pas și dorește să o ajute cu experiența sa, mai departe, pentru a-și construi o carieră puternică în industria muzicală.

„Prin responsabilitate, muncă dar și devotamentul și dragostea pentru muzică, cu sprijinul părinților și al oamenilor implicați în evoluția artistică a ei, eu cred că Maria va ajunge la un rezultat magnific în următorii ani!”, a declarat încrezătoare în eleva sa, profesoara Gabriela Cristea.

În anul 2022, Maria a impresionat cu interpretarea sa juriul de la show-ul TV „Românii au talent”. Recent, mica stea a participat la un alt show TV, difuzat de TVR1, de la care a adus acasă trofeul. Mai mult, aceasta a  mai colaborat cu teatrul Constatin Tănase la piesa de teatru „Nepoții Lui Tănase”, condusă de compozitorul Dan Dimitriu, idolul copiiilor.

„Mă bucur că Maria a ajuns să lucreze cu mine, mă bucur că îi place scena, că este susținută și de părinți și că vrea să se dezvolte pe toate planurile, nu numai muzical. Maria este un copil care are multe de spus și, cu siguranță, va evolua foarte bine în cariera artistică. Mai nou, Maria este în colaborare cu o agenție din Republica Moldova care se ocupă de promovarea artistică a vocilor de excepție și deja pe a avut două minirecitaluri în deschiderea a două concerte, unde vor răsuna voci renumite ale muzicii. Vorbim de Fuego, Marcel Pavel și mulți alți artiști consacrați. Concertele vor avea loc în două localități din Republica Moldova”, a mai detaliat soprana Gabriela Cristea, profesoara Mariei pe latură artistică.

Articole similare