Monden

Samaritan – trailerul oficial al noului film cu Stallone depășește 10 milioane de vizualizări în câteva zile

Fanii filmelor de acțiune cu Sylvester Stallone au primit recent o veste bună: mai au puțin de așteptat până când vor putea urmări noul film Samaritan. Cei de la platforma de streaming online Prime Video au lansat deja trailerul oficial al producției. Pe YouTube, peste 10 milioane de persoane au accesat acest trailer în primele 7 zile de la publicare.

VIDEO AICI

Trailerul oficial pentru Samaritan ni-l expune pe super-eroul interpretat de Sylvester Stallone, care iese din ascunzătoarea sa, cea în care a stat ani de zile. Filmul este regizat de Overlord Julius Avery, pe baza unui scenariu scris de scriitorul responsabil pentru Escape Room, Bragi F. Schut. Sanmaritan este un film pentru fanii lui Sylvester Stallone, dar în același timp dedicat pasionaților de filme cu supereroi.

Despre film, se cunoaște faptul că surprinde un supererou pensionat – interpretat de celebrul star de la Hollywood – care se împrietenește cu un băiat pe nume Sam, rol jucat de starul Euphoria de la HBO, tânărul Javon ‘Wanna’ Walton. Pilou Asbæk, Moises Arias, Dascha Polanco și Martin Starr apar de asemenea în lista de actori.

În trailerul ce poate fi urmărit online ne este prezentat pensionarul colecționar de vechituri, cu o viață secretă care ne este rapid dezvăluită. Acesta intervine pentru  a-l opri pe Sam Cleary să fie atacat, luptă împotriva infracțiunilor și își dezvăluie puterile. Așa cum este de așteptat în astfel de filme, personajul principal mai ursuz, mai puțin dornic de a se atașa de persoane mai tinere, ajunge să se înțeleagă bine cu băiatul de a cărui prezență pare deranjat la început.

Cine este Sylvester Stallone

O adevărată legendă în lumea cinematografiei, Sylvester Gardenzio Stallone este un actor, regizor şi scenarist american cunoscut mai ales prin rolurile Rocky şi Rambo. A împlinit recent 76 de ani, dar este în continuare foarte activ în industria care l-a consacrat. Născut la New York, a studiat inițial în Elveția, apoi s-a întors în Statele Unite ale Americii și a urmat cursurile de dramă la Universitatea din Miami.

Emblematic este personajul Rocky Balboa, interpretat de Sylvester Stallone, creat în martie 1975 după vizionarea meciului de box dintre legendarul campion Muhammad Ali şi Chuck Wepner. Stallone a scris scenariul filmului în doar 3 zile și a dorit să interpreteze rolul principal, devenind rapid unul dintre cele mai mari nume din Hollywood.

Filmul a câștigat 3 premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film al anului. În următoarele 3 decenii, Sylvester Stallone a apărut din nou în filme în care a interpretat același personaj: Rocky II (1978), Rocky III (1982), Rocky IV (1985), Rocky V (1990) şi Rocky Balboa (2006). De asemenea, există 3 filme spin-off considerate parte din seria Rocky: Creed (2015), Creed II (2018) și Creed III (2022).

De la Rocky și Rambo, Sylvester Stallone a ajuns să creeze o altă franciză de succes – Eroi de sacrificiu (The Expendables).  Aceste filme thriller de acțiune au luat startul în anul 2010. În prezent, este așteptat cel de-al 4-lea film din seria Eroi de sacrificiu, care ar putea fi lansat, se pare, în anul 2023.

Jocuri inspirate de filmele lui Sylvester Stallone

Lumea plină de acțiune din Eroi de sacrificiu poate fi experimentată în jocul video The Expendables 2, disponibil pe Steam pentru utilizatorii de PC-uri. Fanii lui Stallone se pot bucura, de asemenea, de jocul video intitulat cât se poate de sugestiv Rambo The Video Game. În timp ce pasionații de jocuri de cazino își pot întâlni eroul preferat în sloturi online precum Rambo Stallone de la Stakelogic sau Expendables Megaways, ambele disponibile și în cazinouri din România care oferă bonus fără depunere.

Când putem urmări noul film cu Stallone, Samaritan?

Lansarea Samaritan este așteptată încă din anul 2020. Inițial, era programată lansarea în cinematografe în decembrie 2020, dar pandemia de Covid-19 a provocat întârzieri majore în producția filmului. Următoarea țintă pentru momentul în care Samaritan să ajungă în fața publicului a fost în cursul anului 2021, dar în cele din urmă s-a făcut marele anunț oficial: în locul unei lansări la cinema, filmul devine o exclusivitate de streaming pe Prime Video, cu premiera pe 26 august 2022.

 

 

Articole similare