Sport

Să scăpăm de orice emoţie!

HC Buzău – Minaur Baia Mare, azi, de la 18.00, la Sala Sporturilor

După o pauză de mai bine de o lună, Liga Naţională de handbal masculin se reia la mijlocul acestei săptămâni cu antepenultima etapă.

Pe locul 10, la doar patru puncte de prima poziţie de baraj, HC Buzău scapă, astăzi, de o serie de patru meciuri care a zdruncinat-o serios şi care nu i-a adus, până acum, niciun punct: Turda, Steaua şi Dinamo, cu cel mai accesibil adversar dintre cei patru, dacă se acceptă această etichetă pentru ocupanta locului 3, Minaur Baia Mare. De la ora 18.00, la Sala Sporturilor, băieţii lui Pero Milosevic vor încerca să mai pună şi ceva deoparte, în condiţiile în care actuala poziţie, este încă destul de fragilă şi nu a scutit echipa buzoiană de emoţii.

Va fi însă teribil de greu, „lupii” urmând să întâlnească o formaţie băimăreană într-o perioadă de graţie, care vine la Buzău după nouă (!) victorii la rând, inclusiv una împotriva campioanei Dinamo! Însă, un rezultat pozitiv în această seară ar fi extraordinar şi în perspectiva ultimelor două meciuri din campionat, la Bacău şi cu CSM Vaslui, o serie, aşadar, de trei jocuri care este obligatoriu să păstreze pentru buzoieni măcar actualul avans de patru puncte în faţa Timişoarei.

Biletele pentru partida de astă seară pot fi achiziţionate online, prin Ia Bilet (www.iabilet.ro), iar începând cu ora 15.30 vor fi la vânzare şi la casa de la Sala Sporturilor.

Liga Naţională – Etapa a 24-a

 • CSM Bucureşti – CSM Bacău
 • CSU Suceava – Steaua Bucureşti
 • Politehnica Timişoara – CSM Vaslui
 • Universitatea Cluj – CSM Alexandria
 • Potaissa Turda – Dinamo Bucureşti
 • HC Buzău – Minaur Baia Mare
 • CSM Focşani – Dobrogea Sud Constanţa

Clasament

 1. DINAMO – 64 p.
 2. Steaua – 55 p.
 3. Baia Mare – 52 p.
 4. Turda – 52 p.
 5. Constanţa – 51 p.
 6. CSM Focşani – 38 p.
 7. CSU Suceava – 29 p.
 8. CSM Vaslui – 28 p.
 9. CSM Bucureşti – 27 p.
 10. HC Buzău – 23 p.
 11. Timişoara – 19 p.
 12. CSM Bacău – 17 p.
 13. U Cluj – 9 p.
 14. Alexandria – 5 p.

Articole similare