Economic

S2S Technologies propune facilitati digitale pentru patronii de hoteluri si pensiuni

Gestionarea unei unitati de cazare poate fi o sarcina complexa, prin urmare, este esential sa va echipati cu instrumente tehnologice si software de gestionare, in concordanta cu vremurile, pentru a avea linistea de a oferi clientilor un serviciu din ce in ce mai bun, dar si la costuri competitive. Astfel, S2S Technologies va propune un soft pentru pensiuni si hoteluri, menit sa va ajute in ceea ce priveste organizarea si functionarea optima a unitatii de cazare.

De asemenea, S2S Technologies nu vine doar cu un soft hotelier, ci si cu multe altele, precum soft pentru magazine, soft pentru service auto, soft pentru restaurante, la care se adauga si alte facilitati la preturi excelente.

Conducerea hotelui sau a pensiunii pe care o detineti nu a fost niciodata atat de simpla. Imediat ce ati introdus toate datele necesare, software-ul va oferi posibilitati imediate de a introduce toate detaliile necesare, precum numarul de camere, tarife aferente, servicii disponibile, tipuri de taxe etc. Cu acest soft pentru hotel aveti situatia structurii in sine intotdeauna sub control: disponibilitatea camerelor, situatia rezervarii , confirmarile, tarifele si orice schimbare a camerei sunt intotdeauna accesibile, printr-un panou de control general al hotelului la care aveti acces in orice moment.

Acest program de receptie hotel va permite sa setati tarife separate pentru diferite camere si pentru diferite anotimpuri. Cand se introduce o noua rezervare, software-ul atribuie automat pretul camerei selectate pe baza perioadei si conditiilor selectate, permitandu-va totusi sa modificati tariful de rezervare in orice moment in functiile de cerintele pe care trebuie sa le indepliniti la acel moment.

De asemenea, acest software pentru hotel va permite sa va pastrati o legatura aparte cu  clientii, iar asta pentru ca veti avea intotdeauna listele de corespondenta cu numele vizitatorilor si le puteti folosi pentru a comunica oferte speciale, promotii sau pur si simplu urari de sfarsit de an, totul in deplina conformitate cu legile privind confidentialitatea.

Conceput special hotelurilor mici si mijlocii, inclusiv motelurilor, pentru care achizitionarea unui soft adecvat reprezenta o optiune costisitoare, programul Imperial Rooms permite inregistrarea simpla a activitatilor ce tin de rezervari, grad de ocupare, facturare și generare de statistici.

Utilizat iimpreuna cu programul de gestiune restaurant Imperial Bar & Restaurant, sistemul ofera toate componentele necesare unui management hotelier complet si eficient. Acest soft pentru gestiune hoteliera poate fi folosit de oricine, chiar daca sunteti incepator. Modalitatea sa de utilizare este una simpla, asa ca, nu va va lua foarte mult timp pentru a va invata cum sta treaba si sa va bucurati de o eficientizare a muncii. Mai mult decat atat, cu acest soft pentru pensiuni si hoteluri va puteti arata disponibilitatea fata de cei care sunt interesati de serviciile dumneavoastra, aratand cat este de important pentru ca ei sa fie informati corect cu privire la serviciile de cazare din unitatea dumneavoastra.

Cu alte cuvinte, putem spune ca software-ul de management este un instrument esential pentru domeniul hotelier. Prin acest software puteti gestiona unitatea de cazare cu o mai mare usurinta. Alegerea unui program eficient si modern poate fi un pas decisiv pentru un hotel care doreste sa aiba succes cu un management clar, coerent si eficient. Un program inovator si modern nu trebuie sa fie complicat, iar un bun software de gestionare trebuie sa fie usor de utilizat, in special pentru ca angajatii nu au chiar foarte mult timp la dispozitie pentru a dibui toate functiile. De aceea, totul trebuie sa se petreaca destul de repede, in asa fel incat sa existe rapiditate si coerenta in servicii. Pentru asta vă puteți baza pe S2S Technologies!

 

 

Articole similare