Monden

Rutenii revin cu un nou show

Povestea cu „Iartă-mă că te-ntrerup” revine în atenția petrecăreților joi, când artista Carmen Chindris, împreună cu instrumentiștii Tarafului Rutenilor urcă pe scena pubului AfterCity pentru un nou show de marcă! Începând cu orele 20.00, cele mai ascultate piese din timpul pandemiei se vor auzi în pubul buzoian, într-un spectacol live sută la sută.

Evenimentul muzical de joi va fi al patrulea programat în luna mai, pentru că locația s-a deschis vinerea trecută, cu artiștii Rava și Trap’n Rolla.

Pe 26 mai, Rutenii și Carmen Chindriș vor cânta și noile piese pregătite în ultimele luni, „Nu mă aburi” și „Hai arată”, așadar seara va fi incendiară, cu dans și voie bună.

Biletele pentru spectacolul cu muzică sută la sută live pot fi achiziționate online sau de la agenții specializați și costă 110 lei cu acces normal, 390 lei (65 lei de persoană) pentru grup de șase persoane, sau 150 lei cu acces categorie VIP (primele rânduri). Important este pentru cei care își cumpără biletul online să sune, după achiziționarea acestuia, la numărul 0723.429.264, pentru că sunt puse în vânzare un număr limitat de bilete.

 

Articole similare