Sport

Ruşine absolută!

Unirea Constanţa – Gloria Buzău 3-1 (0-0)

Care play-off? Care promovare? Gloria s-a făcut de râs luni după-amiază, la Clinceni, în penultimul meci al etapei a 8-a, unde a cedat cu scorul de 1-3 în faţa Unirii Constanţa, penultima clasată, cu doar trei puncte înaintea partidei.

Trupa lui Cristi Pustai, favorită indiscutabil pe hârtie, cu jucători cu experienţa primului eşalon, a arătat extrem de prost în faţa unor puşti dintre care cei mai „bătrâni” aveau 22 de ani! Satelitul neoficial al FCSB a lovit de nu mai puţin de trei ori, Pandele (63), Chiriţoiu (88) şi Mitrică (90+2) făcând inutilă reuşita lui Răzvan Matiş din al şaselea minut al prelungirilor.

După eşecul de la Clinceni, Gloria a rămas pe locul 8, cu 13 puncte. Următoarea partidă, marţi, 11 octombrie, în Crâng, de la ora 17.00, cu CSC Şelimbăr, în epilogul etapei a 9-a.

Amănunte şi reacţii de la acest meci, în cotidianul OPINIA.

Un comentariu

  1. Play off?? Promovare?? De unde promovare la penibilii astia?? NU MAI DATI bani la aceste nulitati !! Investiti in HANDBAL F si M !!! Desfiintati fotbalul pt ca mananca f multi bani DEGEABA !!! Vor promova iasul si otelul si la baraj vor merge ciuc si slobozia !!!

Articole similare