Politic

FOTO | Care este bilanțul Organizației Femeilor Liberale sub conducerea Marietei Boloș

Comitetul de Coordonare Județean al Organizației Femeilor Liberale (OFL) Buzău s-a întrunit în data 1 octombrie, pentru a-și prezenta realizările, dar și obiectivele pentru următorii patru ani. Alături de acesta, au fost prezente reprezentantele Biroului Executiv al Organizației Femeilor Liberale și conducerea județeană a partidului.

În perioada ce a trecut din 2017 până în prezent, sub coordonarea Marietei Boloș femeile liberale au reușit să coaguleze 39 de organizații locale în județul Buzău. Prin acțiuni speciale, au influențat tot mai multe femei să înțeleagă cât de importantă este prevenția în cazul bolilor cu incidență mare în rândul lor, au adus în discuție importanța consilierii victimelor violenței domestice, au încurajat păstrarea și transmiterea portului popular, a tradițiilor strămoșești și a valorilor naționale și au ajutat familii aflate în nevoie.

De asemenea, reprezentantele OFL Buzău au urmărit să convingă că educația face diferența, preocupându-se de dotarea bibliotecilor școlare sătești și de organizarea unor cluburi de lectură în cadrul lor și de ecologizarea mediului și plantarea de copaci.

Dorind să continue proiectele începute, femeile liberale și-au ales noua echipă pentru următorii patru ani. Prin vocea Marietei Boloș, pe care au ales-o să le reprezinte ca președinte OFL Buzău, au fost prezentate țintele pe care intenționează să le atingă în următorii patru ani. Ele vizează promovarea valorilor democratice sub egida liberalismului, sprijinirea reprezentativității femeilor în viața politică și socială, susținerea abilităților lor antreprenoriale, a implicării civice active, dar și permanentizarea preocupărilor pentru educație și sănătate, pentru protejarea mediului, pentru perpetuarea acelor valori care ne definesc ca neam.

Astfel, noua echipă aleasă se prezintă cu Marieta Boloș în funcția de președinte, iar Iuliana Bălan și Liliana Daniela Bălăceanu în postura de prim-vicepreședinți. Alți zece vicepreședinți au fost aleși, respectiv Mădălina Enache, Elena Suditu, Ana Preda-Tudor, Alexandra Ioniță, Cristina Negoiță, Anca-Elena Șilcă, Loredana Tatu, Mădălina Brîncoveanu, Daniela Lalu și Aurora Alecu.

Articole similare