marți, 22 septembrie 2020

Romanescu: ,,Este important să ne păstrăm echilibrul, calmul, bunul simț, și să respectăm cu strictețe măsurile impuse de autorități”

Mesaj de suflet al deputatului buzoian Cristinel Romanesu, președinte al organizației județene a Partidului Național Liberal și președinte al Federației Române de Tenis de Masă, postat pe pagina sa oficială de Facebook. El se adresează oamenilor atât din cele două calități oficiale, cât și din cea de „soț, tată, bunic”, și face un apel la „echilibru, calm și bun simț”, materializate în respectarea cu strictețe a măsurilor dispuse de autorități.

„Consider că, acum, mai mult ca niciodată poate, asistăm la schimbare. Din toate punctele de vedere. Lumea e blocată, e în haos, trăim vremuri interesante, suntem contemporanii unei tragedii globale de proporții. Ca om de sport, mă încearcă tristețe, dar și speranță, mă încearcă sentimentul de român care știe să lupte și să-și reprezinte țara cu mândrie și onoare. Asta doresc să transmit tuturor oamenilor apropiați mie din sport, să rezistăm și să ieșim din asta mai puternici și mai dornici de reușită ca niciodată! Ne sunt testate limitele, dar sunt ­si­gur că rezultatele vor fi pe măsura puterii noastre interioare.

Ca om politic, mă încearcă un sentiment de solidaritate și convingerea că acțiunile făcute cu bună-credință sunt victorii ale întregii clase politice. Am încredere în colegii mei, îi susțin în toate demersurile lor si sunt convins că uniți și cu respect față de noi și față de țară, vom reuși să învingem.

Ca soț, tată, bunic, mă încearcă emoții de tot felul și-mi doresc atât pentru mine și familia mea, cât și pentru voi toți, să trecem cu bine, cât mai repede, de această perioadă. În aceste condiții în care, mai întâi de toate, suntem oameni, egali și vulnerabili în fața acestui virus, fac apel la solidaritate, unitate și bună-credință. Este evident acum cât de interconectați suntem și câtă nevoie este de munca în echipă, pe scară largă. Este important să ne păstrăm echilibrul, calmul, bunul simț, și să respectăm cu strictețe măsurile impuse de autorități. Să ne ­rea­mintim de cât de importanți sunt pașii mici, de cât de importante sunt căminul și familia și să înțelegem ciclicitatea vieții. Sănătate, să au­zim de bine și să ne revedem curând!”, a scris pe Facebook deputatul PNL de Buzău Cristinel Romanescu.

5 COMENTARII

 1. COMENTARIU EDITAT: Deputatul neamului, Romanescu, ar trebui să îți aduni oamenii de cumetrii și să pornești la adunat de bani, materiale pentru spitale, la ajutat bătrânii cu probleme financiare… Te-ai băgat la caldurică, simulând a fi un caracter disciplinat, un exemplu demn de urmat de fraierii din jur. (…) Du-te, fii în fruntea oștirii! Avem nevoie de conducători, de bărbați, nu de muieri ascunse sub fuste.

 2. In primul rând, dacă te-ai semnat Ion inseamnă că ai ieșit din anonimat???? În al doilea rând, nu cunoști sensul cuvântului politruc…l-ai preluat aiurea de la alți politruci, precum idolul tău – fătălăul din fruntea țării. El așa s-a autointitulat. Verifică!
  În al treilea rând nu prea trăiești în realitatea imediată, din păcate ai rămas la lozincile loazelor din hashtag, care se rezumă doar la a ridica niște pereți și nu un sistem medical puternic. Sănătate!

 3. Într-un fel, așa este…,dar nu cred că a trecut prin farmacii să întrebe în zadar de măști și dezinfectante, nu a mers pe stradă să vadă bătrâni fără măști de protecție, expuși infectării, nu a trecut prin spitalul județean, unde se stă cu orele, la urgențe, nu a experimentat viața omului obișnuit, lipsit de privilegii.
  În vremurile cumplite de azi, un așa politician ar fi ultimul om pe care l-aș lăuda. Realitatea e demolatoare și lauda nu ajută la nimic.

  • Singur recunosti incompetenta celor care trebuiau sa faca spitale ca lumea, sa aloce sumele necesare sau sa se ocupe de medicina de familie, ca act medical primar, eficient si preventiv. Dar cine sa le faca, cei pe care ii sustii, care nu s-au gandit decat la viata lor, neamurile lor?
   M-am saturat de anonimii politruci si oamenii lor.

 4. Iata un mesaj de bun simt, de mobilizare si antrenare a tuturor resurselor umane si materiale pentru a trece de acest eveniment total nedorit. Fara conotatii politicianiste vom avea puterea sa vedem realitatea asa cum este.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!