sâmbătă, 11 iulie 2020

3 metode de a cumpăra încălțăminte de calitate la prețuri avantajoase

Vine anotimpul cald și toată lumea este în căutarea unor noi încălțări. Fie că vorbim despre încălțăminte sport, sandale, pantofi cu toc sau încălțăminte elegantă, cu toții încercăm să găsim cele mai bune produse la cele mai bune prețuri.

Oare de câte ori nu ați constatat că pe măsură ce cutiile de încălțăminte se adună în dulapul vostru, banii de pe carduri sunt tot mai puțini? Există însă mai multe metode la care puteți apela pentru a cumpăra încălțăminte de calitate la prețuri avantajoase.

Vă propunem câteva soluții care vă vor ajuta să rămâneți în tendințe fără a fi nevoiți să cheltuiți foarte mulți bani.

  1. Folosiți vouchere de reducere

Cupoanele și voucherele online de reducere au devenit tot mai populare după ce cumpărătorii sunt din ce în ce mai atenți la prețuri după criza economică.

În cartea sa „The Millionaire Mind” („Cum gândesc milionarii”), Thomas J. Stanley scrie despre modul chibzuit de viață pe care mulți milionari aleg să îl trăiască. De exemplu, mulți milionari nu poartă cele mai noi modele de haine, își recondiționează mobilierul în loc să cumpere unul nou și folosesc foarte des cupoanele de reducere. De ce s-ar deranja milionarii să folosească astfel de cupoane? Stanley explică că milionarii privesc lucrurile în ansamblu și se gândesc că banii economisiți pe lucrurile mici îi pot folosi pentru investiții. Un calcul simplu arată că  o familie care cheltuie 200 de dolari pe săptămână la magazinul alimentar ar putea reduce factura cu cinci procente prin utilizarea cuponalor, iar banii economisiți ar putea fi apoi investiți și în cele din urmă să ajungă la peste 500.000 de dolari.

Chiar dacă nu vă garantăm că veți ajunge la această sumă din investiții, putem să vă garantăm că veți găsi o mulțime de magazine online în care să utilizați cupoanele și voucherele de reducere, astfel încât să puteți aciziționa modelele dorite la un preț mai avantajos. De exemplu, puteți folosi voucher About You sau un cupon Deichmann reducere pentru noile încălțări.

2.Profitați de oferte cu transport gratuit

Pe lângă un anumit procent de discount, alte tipuri de vouchere online vă pot oferi transport gratuit pentru încălțămintea comandată. Există însă și magazine care pot oferi transport gratuit și fără vouchere. Indiferent de variantă, încercați să profitați de asemenea ofertă pentru a cheltui mai puțin. Interesați-vă și dacă returnarea produselor comandate care nu vi se potrivesc este, de asemenea, gratuită.

  1. Cumpărați de la outlet-uri sau de la magazinele fabricilor

Dacă în zona dvs. există o fabrică de încălțăminte cu propriul magazin de desfacere, luați în considerare să faceți o vizită pentru a verifica prețurile. De obicei, aici veți găsi încălțăminte la preț de producător.

În plus, multe firme de încălțăminte, în special cele sportive, dețin outlet-uri în care sunt vândute modele mai vechi de încălțăminte sau cele din care au rămas la vânzare doar anumite numere. Puteți face o vizită și în aceste outlet-uri. Veți constata că prețurile sunt ceva mai prietenoase de cât în alte magazine.

 

loading...
error: Content is protected !!