Monden

Revanșa antreprenorului râmnicean care a fost desființat  de milionarii din emisiunea ,,Imperiul Leilor”!

Tânărul om de afaceri din Râmnicu Sărat Cosmin Răileanu a fost refuzat ca­te­goric în urmă cu doi ani de jurații show-ului ,,Imperiul Leilor”, însă, acum, și-a luat revanșa dedicându-le un clip în care amintește de acel moment. El a avut parte de o experiență nu tocmai plăcută la show-ul TV ,,Imperiul Leilor”, când a fost catalogat cu cuvinte grele precum ,,căpușă”, a fost întrebat dacă a venit doar să-și facă reclamă sau dacă vrea să-și bată joc de afaceriștii aflați în roluri de ,,lei”. Azi însă, potrivit wowbiz.ro, Răileanu spune că are peste 10.000 de clienți și o cifră de afaceri de 10 milioane de euro.

,,Sunt aici pentru a atrage o investiție de 780.000 de euro pentru 10 la sută din afacere”, spunea Cosmin Răileanu în urmă cu doi ani, când pășea încrezător în ,,Arena Leilor”. Tânărul deținea o afacere interesantă, prin care oferea clienților săi posibilitatea de a achiziționa online materiale de construcții la un preț mult mai mic decât cel de pe piață, datorită faptului că ,,șunta” costurile legate de depozitare. Comanda de la client ajungea direct la furnizor, iar materialele ajungeau ulterior acasă sau la sediul firmei clientului.

Acum doi ani, firma lui Răileanu avea o cifră de afaceri de 4 milioane de euro și preconiza o creștere de 50 la sută pe an. Patru dintre cei cinci ,,lei” l-au desființat pe tânărul afacerist. Cristian Onețiu, Monica Cadogan, Daniela Mariscu și Dragoș Petrescu s-au retras din start, considerând că este imposibil să-și recupereze suma investită, pentru că profitul net al firmei era prea mic. ,,Cred că suntem doar parte dintr-o glumă”, i-a transmis Dragoș Petrescu, în timp ce Cristian Onețiu i-a spus: ,,Dacă cei care depozitează dispar, tu nu mai ai business. Tu nu înțelegi că ești doar o căpușă peste ei?”.

După doi ani de la această experiență, buzoianul a postat un filmuleț care a devenit viral, în care a intercalat momentele din emisiune cu răspunsul lui de acum. El spune că e mulțumit cu ce a realizat în ultimii doi ani și mizează ca până în 2028 să atingă o cifră de afaceri de 100 de milioane de euro.

Singurul jurat care a părut la început interesat a fost Mohammad Murad, care avea și cea mai puternică legătură cu zona imobiliară, însă și acesta a fost convins de colegi să renunțe. ,,Business-ul pe care-l are, are viitor!”, a spus Murad. ,,N-are cum să aibă viitor! Te opresc ca și când vreau să te salvez”, i-a răspuns Onețiu. ,,Să mă treziți când s-a terminat, frate”, a mai completat acesta, ignorând pledoaria pentru afacere a buzoianului.

,,După doi ani de pandemie, după o respingere totală la emisiunea de investiții pe care o știți foarte bine cu toții (…) am făcut analiza finală și vreau să împărtășesc cu voi, toți cei care ați fost alături de noi. (…) Astăzi o să vă spun că de la cei 3,8 milioane de euro cât am avut acum doi ani, când ne-am dus la emisiune, astăzi avem 10 ­mi­lioane de euro cifră de afa­ceri. Iar lucrul cel mai important este că cei 10.000 de clienți din acest an au ve­nit de la ceilalți clienți din anul trecut și de la prietenii lor. Partea faină e că știm planul până la 100 de milioane de euro și până la 50.000 de clienți pe care îi vom avea în 2028”, a explicat tânărul om de afaceri, într-un clip postat pe contul de socializare al firmei pe care o deține.

Un comentariu

  1. Mda… aia au renuntat nu pentru ca nu putea sa faca 10 milioane, ci pentru ca marja de profit era prea mica. Si cu 10%din companie nu-si recuperau investitia intr-un termen rezonabil.

Articole similare