Actualitate

Reținut după ce a fost prins beat la volan

În data de 28 decembrie, poliţiştii din cadrul Secției de poliție rurală Pogoanele au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 34 de ani, din C.A. Rosetti, pentru infracțiuni la regimul rutier.
Polițiștii l-au oprit pe bărbat în trafic, în data de 15 decembrie, în timp ce conducea autovehiculul pe DC 23, în C.A. Rosetti.
Întrucât emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea bărbatului cu aparatul etilotest, fiind înregistrată o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Ulterior, rezultatul analizei toxicologice a indicat valoarea de 2,22 g/l alcool pur în sânge.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
Față de șofer a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi, 29 decembrie, să fie prezentat unității de parchet pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.
Tot ieri, polițiștii rutieri au întocmit alte trei dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și punerea în circulație pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

Articole similare