Actualitate

Polițiștii buzoieni, la datorie de Revelion

IPJ Buzău anunță că în perioada 29 decembrie  2023- 3 ianuarie 2024 vor fi desfăşurate acţiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală sau contravenţională, urmărindu-se cu precădere descurajarea celor predispuşi la comiterea de ilegalităţi în perimetrul stradal.
Vor fi vizate zonele aglomerate (pieţe, centre comerciale), dar şi zona localurilor unde vor fi organizate petrecerile de Revelion, în misiunile dispuse fiind angrenaţi poliţişti de la toate structurile Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.
Poliţiştii vor acţiona atât în uniformă, cât şi „în civil”, pentru depistarea persoanelor care intenţionează să fure din buzunarele sau genţile buzoienilor aflaţi la cumpărături ori care asistă la spectacolele organizate în noaptea dintre ani.
Concomitent, dispozitivele de siguranţă publică vor acţiona în tot judeţul, fiind constituite aproximativ 500 de patrule pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale.
Şi poliţiştii rutieri vor fi la datorie, iar activităţile desfăşurate vizează combaterea principalelor abateri generatoare de accidente de circulaţie şi scoaterea din trafic a şoferilor „tentaţi” să se urce la volan după ce consumă băuturi alcoolice sau alte substanţe cu efect psihoactiv.

Articole similare