Monden

VIDEO / Răzvan Rotaru, direct în finala iUmor cu „Scuze Noi”

Băieții din trupa „Scuze Noi” au venit la iUmor puși pe șotii, gata să îi dea pe spate pe jurați cu interpretarea lor. Cei doi concurenți au purtat salopete bleumarin și bluze albe, iar pe salopete aveau scris numele trupei lor. Buzoianul Răzvan și colegul său, Filip, au urcat încrezători pe scena iUmor și au început să danseze. „Am venit să vă distrăm și să ne distrăm”, a zis Filip.

Cei doi s-au prezentat ca o trupă de dans, teatru și interpretare și au declarat că își doreau să vină la iUmor de când a început pandemia și s-au închis teatrele. Au început momentul prin a face un dans contemporan surprinzător, pe care îl exersau pe absolut orice fel de muzică, chiar și pe soneria de la telefon. „Dar faci și tu odată OK? Că greșeșți non-stop”, i-a zis Filip lui Răzvan, stârnind hohote de râs. „Eu vreau doar să terminăm momentul ăsta frumos, să îi placă și lui Cheloo”, a mai adăugat concurentul, în timp ce a continuat cu mișcările de dans contemporan. Și discuția despre mișcările lor a continuat. „Bine că sunt eu prost. Asta e problema țării”, a zis Răzvan. „De-asta există 5G, de-asta există Covid”, spune Filip.

Concurenții iUmor l-au rugat pe Mihai Petre să numere, ca ei să danseze sincron. „Eu chelesc? Eu mă port Bendeac”, a spus Răzvan în continuarea replicilor. Apoi, băieții au început să îi imite cu un gest reprezentativ pe jurați. Pentru Delia, au mimat că mănâncă, la Mihai Petre au mimat o mișcare de dans, la Cheloo imaginea a trebuit să fie cenzurată, iar pentru Mihai Bendeac au mimat un sărut. Filip și Răzvan au spus despre cei din public că au forme diferite de Covid. Băieții au făcut și un mic sketch și despre fondurile care sunt alocate diferit, în funcție de priorități. „Ție ce ți-a picat?”, a întrebat Filip. „Fonduri de la cultură pentru artiști. Ție ce ți-a picat?”, a întrebat Răzvan. „Catedrala Mântuirii Neamului”, a zis Filip.

Jurații i-au susținut cu aplauze și zâmbete până la final, când au avut numai cuvinte de laudă. „Absolut extraordinar”, a zis Mihai Bendeac despre numărul celor doi băieți. „Foarte mult mi-au plăcut băieții”, a completat Mihai Petre. „Voi vă dați seama, totuși, că oamenii ăștia sunt complet necunoscuți? (…) Și fac o chestie de nici în afară nu am văzut”, a spus cu indignare Mihai Bendeac. „Vorbe, sincron pe vorbe. N-am văzut niciodată ceva asemănător. A fost fabulos”, a zis Delia. „Mă simt atât de mândru! Nu-mi aduc aminte când am văzut vreodată un număr românesc (…) și care să fie atât de bun. Voi trebuie să fiți descoperiți acum de televiziune. (…) Trebuie să vorbim. Mă ofer eu să impresariez treaba asta”, a completat Mihai Bendeac.

Filip a spus că el e coregraf și actor, Răzvan a glumit și a zis că el e, în schimb, actor și coregraf. „Vrem! Se filmează, da?”, a încheiat în glumă și Răzvan. „Scuze Noi” și-a adjudecat un loc în marea finală a celui de-al doisprezecelea sezon iUmor, după ce tinerii i-au impresionat puternic pe Mihai Petre, juratul surpriză al ediției, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, cu numărul lor de comedie și dans contemporan. Astfel, după ce jurații
le-au acordat numărul maxim de like-uri, publicul i-a trimis direct în marea finală.

Reamintim că sezonul 12 iUmor ține spectatorii cu sufletul la gură mereu pentru a afla care este cel de-al patrulea jurat al show-ului. Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție. Spectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe Antenaplay, iar buzoianul Vlad
Drăgulin aduce pentru public „iMai Mult Umor”, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor. Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecărei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16.00. Publicul își poate vota preferații prin intermediu aplicației Antena1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16.00. În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte un concurent pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Articole similare