Sport

Recolta Boldu, polul huliganismului din fotbalul judeţean. Ce spune AJF Buzău

Doi aşa-zişi fotbalişti de la echipa de Liga a 5-a Recolta Boldu n-au fost iertaţi după ultimele acte de violenţă comise pe terenul de sport. Astfel, Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal a decis să-l excludă din viaţa sportivă pe jucătorul Iulian-Iordache Moldoveanu, care „a comis acte de violenţă şi de hărţuire asupra arbitrilor, fiind sancţionat disciplinar în trecut. Având în vedere că sancţiunile anterioare nu au reuşit să corecteze comportamentul deviant, începând cu data de 05.04.2022, Moldoveanu Iordache – Iulian nu va mai face parte din viaţa sportivă buzoiană”, după cum transmite AJF prin intermediul unui comunicat.

În aceeaşi şedinţă, Comisia de Disciplină a decis suspendarea pentru zece partide a jucătorului Alin Mincu, tot de la Recolta Boldu.

Despre primul agresor, cel suspendat pe viaţă, autorul sau autorii comunicatului AJF Buzău nu ezită să folosească vorbe grele, „un asemenea sportiv incorigibil este un exemplu negativ, care întinează frumuseţea fotbalului şi ştirbeşte munca depusă de oamenii din sport (…) Sportul înseamnă fair-play, disciplină, înseamnă educaţie şi creează modele de urmat”, concluzionează AJF Buzău.

Articole similare