Monden

Răzvan Fodor, mesaj emoționant de ziua soției

Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi se completează de minune, iar actorul nu ezită în a-și mărturisi dragostea față de soția lui ori de câte ori are ocazia, inclusiv în mediul online.

Buzoiencei i-au fost adresate mii de mesaje de felicitări cu prilejul împlinirii a 34 de ani, dar, de departe, cel mai emoționant a fost cel de pe Instagram postat de soțul ei: „De-abia la ora asta mi-a ajuns Țuca acasă, cărând după ea 34 de ani. Ne-am cunoscut acum 15 ani, mi-ai devenit soție acum 12 și ai devenit mamă acum 11. Și te asigur că mai urmează multe! Să-mi rămâi la fel de sănătoasă la cap (în ciuda vieții groaznice și dificile pe care o ai alături de mine), dulce, blândă, feminină și… normală. Te iubesc de tot!”, i-a transmis actorul pe Instagram soției sale, în dreptul unei imagini în care buzoianca Irina ține un buchet frumos de flori în brațe.

Ziua de naștere a Irinei Fodor a  fost una plină. Ea a primit numeroase mesaje și cadouri, însă nu a avut timp și de petrecere. Prezentatoarea TV și-a serbat ziua prin muncă și abia seara a ajuns acasă. Chiar dacă nu a avut timp pentru ea, vedeta s-a bucurat la ceas de seară de un pahar de prosecco și a promis că va recupera. „Știam de ceva timp că, de ziua mea, se anunță un program super încărcat. Așa că m-am împăcat cu faptul că nu o să dau vreo petrecere și că, mai degrabă, o să sărbătoresc prin muncă. Așadar, acum câteva minute am ajuns acasă, și sper să recuperez, până la 12 noaptea, cât mai pot. În altă ordine de idei, dacă vreți să mă vedeți în câmpul muncii, vedeți că a început «Chefi la cuțite». Vă pup și închin un pahar de prosecco și pentru mine, și pentru voi!”, a spus sărbătorita.

În urmă cu ceva timp, Răzvan Fodor a mărturisit, în podcastul „Fain și simplu”, cum a început relația lui cu Irina. Deși diferența de vârstă dintre ei este de 14 ani, se pare că o vacanță în India i-a confirmat că aceasta este jumătatea lui. „E nefiresc să o iubesc atât de mult, de atâta timp”, a ținut să-i transmită Irinei. Aceste mesaje sunt din nou o certitudine pentru faptul că pe cei doi îi leagă foarte multe sentimente de dragoste, chiar și după atâția ani de căsătorie.

Articole similare