Sport

Consens după derby

0-0 s-a încheiat derby-ul local şi de clasament dintre CSM Rm. Sărat şi Metalul, un meci tacticizat atât de mult încât să producă ocazii foarte puţine, Roman, totuşi cea mai mare, şi Puiu fiind singurii care ar fi putut modifica tabela de pe „Municipalul” râmnicean. La final, cei doi antrenori, Marius Tîrîlă şi, respectiv, Vali Stan au picat de acord asupra justeţii rezultatului, care menţine ambele echipe în fruntea seriei a 2-a, la egalitate de puncte, 13.

„Un meci în care s-au întâlnit cele mai bune echipe, locul 1 şi locul 2, două echipe motivate şi cu multă dorinţă de victorie. Cred că a fost un rezultat echitabil, au fost momente când am dominat noi jocul, momente când au dominat ei. Îmbucurător este că ne menţinem în continuare pe primul loc şi că nu am primit gol şi că echipa poate, de la joc la joc, să demonstreze că se poate şi mai mult de atât”, a spus Marius Tîrîlă.

Şi antrenorul Metalului a fost de aceeaşi părere, a admis că Râmnicul a fost, totuşi, mai aproape de gol şi a avut un mesaj pentru râmnicenii din club, dar şi din tribune. „Din păcate, cred că fotbalul a lăsat de dorit, puţine ocazii, aşa, cu pipeta. Au avut ei una la sfârşit, cea mai mare, imensă, am scăpat cu faţa curată. Cred că am avut şi noi una sau două. Ţin să felicit pe CSM Rm. Sărat şi vreau să spun că îmi cer scuze faţă de echipă, conducători, staff şi spectatorilor din spatele băncii noastre de rezerve pentru că eu trăiesc meciul, mai exagerez câteodată cu ieşirile mele. Nu neapărat că am intrat într-un clinci verbal cu dumnealor, pur şi simplu le-am răspuns, chiar dacă tonul nu poate fi tot timpul civilizat şi vreau să îmi cer scuze, data viitoare n-o să mai intru niciodată într-un dialog cu dumnealor. Oricare dintre echipe ar fi marcat primul gol cred că ar fi câştigat, că meciul a fost ca un fel de ping-pong şi nimeni nu a controlat jocul”, a spus Vali Stan.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker