Sport

Gâfâind în grupele Cupei

Şoimii Lipova – Gloria Buzău 2-2; 2-4 d.p.

Gloria a avut nevoie de prelungiri pentru a se califica în grupele Cupei României, într-un meci din play-off-ul competiţiei disputat marţi seară pe terenul divizionarei a treia arădene Şoimii Lipova.

Arădenii, locul 4 în Seria a 8-a a Ligii a 3-a, au oferit o replică puternică trupei din Crâng, pentru care antrenorul Cristi Pustai a apelat şi la jucători folosiţi mai puţin în prima parte a sezonului. Gloria a deschis scorul prin Alexandru Boiciuc (15), dar până la pauză gazdele au restabilit egalitatea după reuşita lui Bulza (40). Buzoienii au trăit periculos ultima parte din timpul regulamentar, arădenii trecând în avantaj după execuţia incredibilă a lui Susan, lovitură liberă de la 35 de metri, la care titularul din poarta din acest meci, Albert Popa n-a avut replică (72). N-au fost însă decât patru minute de panică, Mihai Neicuţescu finalizând simplu centrarea din lovitură liberă a lui Gaitan: 2-2 finalul timpului regulamentar.

Gloria a început în atac prelungirile şi după două ratări imense ale lui Vali Alexandru şi Gaitan, Ariel Lopez a pus lucrurile în ordine, 3-2 (104). Reuşita lui Rareş Uţiu (119) a pus capăt definitiv emoţiilor: 2-4 şi calificare pentru Gloria în grupele Cupei României!

Amănunte şi reacţii după meciul de la Lipova, în cotidianul OPINIA

Articole similare