duminică, 07 martie 2021

Primele declarații ale buzoiencei Larisa după prima înfățișare a divorțului de Alin Oprea: „Ne-a îmbolnăvit pe toți!”

După o întreagă dispută publică și multe cuvinte grele, a început procesul de divorț dintre Alin Oprea, solistul trupei Talisman, și soția sa, Larisa. Buzoianca a făcut primele declarații despre situația în care se află și despre cum se vor desfășura lucrurile după ce s-au întâlnit la Tribunal, unde a avut loc prima înfățișare a divorțului.

Potrivit cancan.ro, cei doi au ajuns la Tribunal pentru că Larisa nu intenționează să renunțe la numele fostului ­parte­ner. Mai mult, relațiile dintre Alin Oprea și restul familiei sale par a fi, în prezent, inexistente, potri­vit spuselor Larisei. Conform acesteia, Alin nu ar mai vorbi nici cu cei doi copii ai săi.

„Un om normal ar fi venit să ne salute. Este prea mult ceea ce cerem, un <Bună ziua!>. Tot timpul găsește motive pentru care să nu vorbească cu copiii. Ne-a îmbolnăvit pe noi toți. Trebuie doar să dovedesc că merit numele de Oprea, în rest nu mai există martori și alte dovezi”, a declarat Larisa Oprea, la ieșirea din Tribunal, pentru XNS.

Mai mult, buzoianca a declarat că abia așteaptă ca totul să se termine, mai ales pentru că întreg scandalul a afectat-o destul de mult, atât pe ea, cât și pe copii. Larisa a mărturisit că fiica sa a avut nevoie de ajutor din cauza tuturor celor întâmplate, iar acum merge la psiholog. „Este foarte clar că nu mai avem cum să conviețuim. Eu îi mulțumesc pentru cei 23 de ani de căsătorie, îi mulțu­mesc pentru acești copii, ei sunt minunile mele. Eu pentru ei trăiesc. Și-a înre­gistrat propriul copil, a pus telefonul pe masă, cică să îi arate ceva, dar de fapt îl înregistra, nu a avut discuții normale. Denisa merge la psiholog, și ­pro­babil o să merg și eu”, a mai adăugat Larisa Oprea.

loading...
error: Content is protected !!