joi, 25 februarie 2021

Amical CSM Focșani – Metalul 4-2 (3-0)

Metalul a pierdut, ieri după-amiază, cel de-al doilea meci amical din pauza competițională. Într-o partidă disputată la Focșani, echipa buzoiană a cedat cu scorul de 2-4 (0-3) în fața echipei locale, CSM, ocupanta locului 3 în Seria a 2-a a Ligii a 3-a. Cu un lot întărit serios în această iarnă, în tentativa de a forța promovarea în eșalonul secund, gruparea vrânceană a început ca din tun meciul, iar după nici 25 de minute conducea deja cu 3-0, scor înregistrat, de altfel, și la pauză. Gazdele s-au desprins și la 4-0 după pauză, dar Me­talul a reușint să echilibreze disputa. Andrei Pavel și puștiul nou-sosit, Riler, au marcat pentru o diferență mai aproape de realitatea celor întâmplate pe teren. De notat că în partida de ieri lui Vali Stan i-au lipsit patru titulari: Mihăeș și Piciu, accidentați, și Ispir, nere­făcut, menajat, și D. Stan, învoit.

Metalul: Popescu – Spătaru, Șt. Păun, Nedelcu, D. Mihai – Zamfirescu, Manea, Ceaușu, Bardaș – A. Pavel, A. Iacob. Au mai jucat: Mișu – Sandu, P. Benga, Riler, R. Tănase, D. Ion, S. Sava. Antrenor: Vali Stan

Sâmbătă, în următoarea partidă amicală, Metalul o va întâlni pe colega de serie Steaua București, de la ora 12.00, în Complexul Ghencea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!