Administrație

Primăria Buzău a reziliat contractul cu una dintre firmele care lucrează în oraș

Primăria Buzău a reziliat contractul cu firma care avea obligația să asfalteze porțiunile unde s-au efectuat lucrări la sistemul de management inteligent al traficului, pentru că aceștia nu și-au făcut treaba. Într-un oraș în care domină șantierele, iar nervii buzoienilor sunt întinși la maximum, astfel de întârzieri nu pot fi tolerate, după cum a transmis viceprimarul Ionuț Apostu. Treaba firmei în cauză a fost preluată de Urbis Serv, iar muncitorii au astupat, până la urmă, toate șanțurile.

Ionuț Apostu

„Astăzi (28 aprilie, n.red.), am preluat noi contractul de la cei care aveau obligația de a reface carosabilul după lucrările la sistemul de management al traficului. Nu pot fi tolerate astfel de întârzieri! Toate echipele de asfaltare ale Urbis Serv SRL au fost dislocate din șantierele aflate în lucru pentru refacerea carosabilul si asfaltarea șanțurilor rămase”, a scris viceprimarul Apostu pe pagina sa de Facebook.

Ionuț Apostu a mai transmis că firma care trebuia să astupe și să asfalteze șanțurile fusese subcontractată de către cei ce au lucrat la sistemul de management inteligent al traficului. Viceprimarul buzoian a spus că aceasta este una dintre marile hibe ale sistemului, faptul că firmele care participă la licitații își rezervă dreptul de a subcontracta, la rândul lor, alte firme, unele dintre acestea de o calitate îndoielnică.

„Firma este specializată în instalații de semaforizare… contractul le oferă libertate deplină privind subcontractorul pentru asfaltare. Am intervenit când ne-a ajuns cuțitul la os și am văzut ce haos au creat! Orice firmă la licitație vine cu subcontractori sau cedează o parte din lucrări către terți… este o mare hibă a sistemului!”, a mai adăugat Ionuț Apostu.

Articole similare