Economic

Piesele din cristal Bohemia sunt din nou la modă

Piesele din cristal Bohemia au devenit populare și în România. O serie întreagă de obiective decorative din cristal bohemian sunt disponibile clienților români. De unde putem comanda asemenea piese? Magazinul online de cadouri Class Gifts este unul dintre aceste magazine. Piesele din argint și cristal de Bohemia își fac apariția în cadrul acestui magazin de cadouri intr-o bogata diversitate de modele.

Ce obiect din cristal Bohemia ne cumpărăm de la ClassGifts?

Mai sus am menționat că brandul Class Gifts este un magazin online. Aici puteți găsi o varietate de produse decorative din argint și cristal Bohemia. Ce anume putem cumpăra de la acest magazin? Avem deja pregătită o listă cu propuneri pentru dumneavoastră:

  1. icoane din argint cu Maica Domnului și alți sfinți;
  2. seturi din pahare de cristal (pentru băutură dumneavoastră favorită);
  3. figurine decorative din argint;
  4. vaze cristal;
  5. seturi de ceai și cafea din argint;
  6. produse din ceramică grecească, lucrate manual.

Toate aceste categorii de produse sunt disponibile acum pe site-ul magazinului Class Gifts. Vă puteți decora camera cu frumoase rame foto din argint sau cu o icoană din argint. De ce să nu aveți și o vază din cristal de Bohemia? Produsele de lux de la Class Gifts stau la dispoziția dumneavoastră!

Seturi de pahare din cristal: whisky, vin sau cognac?

Care este băutură dumneavoastră preferată? Să fie un cognac bun, vechi de câțiva ani? Sau un vin roșu, ca o flacără tânără și îndrăgostită? Oricare ar fi băutura aleasă, Class Gifts are seturile de pahare perfecte pentru ea – pahare din cristal de Bohemia.

Seturile de pahare vin, whisky sau cognac vin câte 6. Fiecare set este unic și poate fi achiziționat de pe site-ul magazinului. Toate seturile prezintă caracteristici unice și pot fi oferite și drept cadou. Luați-vă și dumneavoastră acum un set de pahare cristal la prețuri de nerefuzat.

Vază cristal – cadoul perfect pentru o doamnă?

Nu este o noutate să aflăm că doamnelor le plac florile. Să le privească, să le primească, să le aibă lângă ele. Un buchet de flori dăruit unei doamne este un gest nobil și plin de considerație. Unde să-și țină doamnele buchetele de flori dacă nu într-o vază de cristal?

Class Gifts are nenumărate vaze din cristal pentru clientele sale. Mai mici, mai mari, mai simple, cu design-uri mai sofisticate. Toate de la magazinul Class Gifts pentru cliente. De altfel, și domnii pot comanda astfel de produse – cu scopul de a le dărui partenerelor cele mai elegante daruri.

Produse lucrate manual din ceramică grecească. Merită achiziția lor?

Da! Grecii nu sunt cunoscuți doar pentru vasta lor istorie și cultură. Mitologia, filozofia, artele sunt doar câteva aspecte pe care le cunoaștem despre acest popor. Știați însă că grecii sunt niște meșteri iscusiți, în special în ceea ce privește artizanatul?

Produsele din ceramică grecească de la Class Gifts vă vor impresiona pe deplin. Platourile, seturile de ceai și cafea, amforele, toate sunt lucrate manual. De asemenea, multe dintre produse sunt decorate cu foiță de aur de 24K. Nu lăsați aceste produse să vă aștepte prea mult!

Statuete din argint pentru copilași

Nu doar adulții se pot bucura de produse de lux. Copilașii clienților Class Gifts au parte și ei de multe surprize. Aceste surprize prind forma unor statuete din argint de mărimi mici. Cărui copilaș nu i-ar plăcea să aibă în cameră un îngeraș păzitor făurit din argint?

Pe lângă figurinele cu îngerași, copiii se pot bucura și de statuete cu bufnițe. Statuele cu bufnițe din argint de la Class Gifts sunt printre cele mai iubite de către copii. Nu doar copiii se bucură de ele, ci și părinții se fericesc că le găsesc cadouri de lux copiilor.

Cumpărăm obiective decorative de la Class Gifts?

Îți oferim 3 motive pentru care ar trebui să faci cumpărături la Class Gifts:

  • ești tratat cu mult respect de către echipa Class Gifts;
  • produsele îți sunt împachetate cu grijă și le primești în cel mai scurt timp;
  • ai parte de promoții și prețuri accesibile pentru toate produsele.

Mai dorești și alte motive? Intră acum pe pagina celor de la Class Gifts și descoperă multele alte surprize pe care ți le-au pregătit. Multe produse te așteaptă pe rafturile virtuale ale acestui magazin. Și nu uita să pleci cu câte ceva în coșul de cumpărături!

Articole similare