Acasă Sport Pentru toți e greu! Etapă dificilă în Liga a 3-a

Pentru toți e greu! Etapă dificilă în Liga a 3-a

0
Pentru toți e greu! Etapă dificilă în Liga a 3-a

Meciuri de foc pentru echipele buzoiene în runda de Liga a 3-a programată la sfârșitul acestei săptămâni. Pe terenul sintetic din Crâng vine să dea replica Metalului ocupanta locului 2, FCSB 2, în timp ce CSM Rm. Sărat are de înfruntat, la Focșani, o formație obli­gată să câștige pentru a mai spera, in extremis, la un loc la barajul pentru promovarea în Liga a 2-a.

METALUL BUZĂU – FCSB 2, sâmbătă, ora 17.00

Mai rar așa ghinion pentru Metalul, pe finalul sezonului regulat! În ultimele patru etape echipa buzoiană va înfrunta toate cele trei echipe de pe podium, aflate în fața sa, seria de foc fiind deschisă sâmbătă după-amiază, pe sintetic, cu FCSB 2. Ocupanta locului secund în serie și deja ca­lificată în prima fază a barajului pentru Liga a 2-a, gruparea secundă a actualului lider din Liga 1 este greu de citit de adversare. Lotul suferă modificări de la etapă la etapă, dar cert este că rămâne mereu un nucleu de jucători tineri, valoroși și foarte talentați, mulți dintre ei primind deja botezul primului eșalon. Lângă care apar jucători cu experiență, de la prima echipă, care au drept de joc și la formația secundă și atunci lucrurile se complică și mai mult pentru adversare. Însă și Metalul are atuurile ei! Când toată lumea este validă, Vali Stan are la dispoziție un prim 11 cu care poate pune ­pro­bleme oricui, iar în astfel de meciuri orgoliul jucătorilor se alimentează instant. În tur, FCSB 2 s-a impus cu 4-2.

Seria a 4-a – Etapa a 15-a

 • Balotești – Voluntari 2
 • Rapid 2 – Dinamo 2
 • Chiajna 2 – Steaua
 • Metalul – FCSB 2
 • CS Tunari – Progresul

Clasament

 1. STEAUA 36 p.
 2. FCSB 2 34 p.
 3. Progresul 25 p.
 4. Metalul 23 p.
 5. CS Tunari 23 p.
 6. Dinamo 2 18 p.
 7. Voluntari 2 15 p.
 8. Rapid 2 14 p.
 9. Chiajna 2 7 p.
 10. Balotești 1 p.

CSM FOCȘANI – CSM RM. SĂRAT, sâmbătă, ora 17.00

Două echipe care se cunosc foarte bine, adversare clasice în meciurile amicale din fiecare pauză competițională, CSM Foc­șani și CSM Rm. Sărat, se întâlnesc sâmbătă seară, pe Stadionul ,,Milcovul”, într-o partidă super-importantă pentru vrânceni! Focșaniul caută să dea jos Brăila de pe locul 2 și să prindă, pe ultima sută de metri, al doilea loc pentru prima fază a barajului. Doar victoria îi menține pe focșăneni în această luptă, în care și așa pornesc cu șansa a doua. În tur, CSM Focșani s-a impus cu 2-0 pe Municipalul râmnicean, producând atunci prima înfrângere a jucătorilor lui Tase Lăptoiu, după un start excelent de campionat.

Seria a 2-a – Etapa a 15-a

 • Brăila – Liești
 • Bacău – Oțelul
 • Făurei – Chiscani
 • Focșani – Rm. Sărat
 • Ianca – Valea Mărului

Clasament

 1. OȚELUL 32 p
 2. Brăila 29 p.
 3. CSM Focșani 26 p.
 4. Liești 26 p.
 5. Rm. Sărat 23 p.
 6. Ianca 22 p.
 7. CSM Bacău 16 p.
 8. Valea Mărului 10 p.
 9. CS Făurei 5 p.
 10. Chiscani 5 p.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here