Sport

Peluza Cătălin Hâldan: ,,Ocupăm Buzăul!”

Deschisă de duelul dintre FC Buzău și Universitatea Cluj, ziua de fotbal din Crâng se va încheia duminică cu un super-meci din Liga 1! De la ora 19.00, Chindia Târgoviște o va întâlni pe Dinamo, iar în tribune se anunță un spectacol total! După ce își vor fi făcut încălzirea la prânz, la meciul de Liga a 2-a, ca susținători ai clujenilor, fanii dinamoviști își dau întâlnire și pe seară! Membrii Peluzei Cătălin Hâldan au anunțat, prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare că vor veni să…ocupe Buzăul!

,,OCUPĂM BUZĂUL!’’

,,Dinamo renaște pe toate planurile. Și în teren, și în tribune. INFORMAȚII IMPORTANTE:

1. Luăm laboratorul cu noi în deplasare pentru teste covid pentru a veni în ajutorul suporterilor care vin din alte zone ale țării.

2. Joi, 5 august, de la ora 12.00, vom pune în vânzare 1.000 de bilete pentru meciul de la Buzău. Duminică vom avea și alte bilete. Nimeni nu rămâne în afara stadionului.

3. Toți câinii care vin la Buzău pot parca în apro­pierea stadionului, pe B-dul Mareșal Averescu.

Am așteptat mai bine de un an să ne putem întoarce în tribune. Ne gândeam că, între timp, mulți au uitat ce înseamnă mersul pe stadion. Nu e deloc așa. De la un meci la altul tot mai mulți  câini vin să cânte pentru Dinamo. Partea frumoasă este că, pe lângă New Dinamo, avem și o Nouă Peluză care ia naștere. Copii care au cum­părat bilete cot la cot cu părinții lor, copii care au cerut să fie înscriși în DDB. Au carduri și stau cu noi pe garduri. Cu mic și mare, duminică vom fi prezenți la Buzău. Din București și din toată țara. Cei mai mulți dintre noi vom fi acolo de la ora 12.00, când joacă frații din Cluj. Apoi, de la ora 19.00, împreună vom susține Dinamo în meciul cu Chindia. NU VĂ FACEȚI ALTE PLANURI PENTRU DUMINICĂ! Pentru o zi, Capitala Turistică a Ro­mâniei va fi Buzău. Avem ce vedea acolo!

Revelația campionatului se luptă pentru o nouă victorie. Pentru toți cei care nu pot fi prezenți pe stadion, există susținerea virtuală prin cumpărarea de bilete. 10 bilete costă 25 de lei. Nu contează câte bilete cumperi, ci faptul că participi. Pui umărul la SALVAREA LUI DINAMO!”

Chindia vinde bilete doar duminică: 15 lei intrarea

Chindia Târgoviște a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Dinamo la prețul de 15 lei, intrare generală (Tribuna 1, Tribuna a 2-a, peluză). Biletele se pot achiziționa deja online, de pe platforma my­ti­cket.ro și de la sediul clubului din Târgoviște. În ziua meciului, duminică, biletele se vor vinde doar la Buzău, la casele de la stadion, între orele 9.00 și 19.00. Suporterilor echipei Dinamo le este rezervată Peluza 2 a stadionului Gloria. Potrivit unui comunicat al clubului, pe stadion vor avea acces:

• Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare

• Persoanele care pre­zintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore

• Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.

NU se vor putea efectua teste rapide antigen la stadion!

Articole similare