Cultură

Iubirea te învață, de Irina Binder: cartea-confesiune ce îți vă arăta cum să iubești și să te bucuri de lucruri mărunte!

Iubirea este cel mai puternic sentiment din lume, care împlinește și care ajută oamenii să simtă una dintre menirile lor în viață. Din păcate, în agitația vremurilor moderne, oamenii au uitat cum să iubească și cum să se bucure de lucrurile mărunte ce aduc culoare vieții. Pentru fiecare dintre noi va exista un moment când ne vom da seama de puterea iubirii și vom începe să vedem lumea cu alți ochi. Sau putem face astăzi acea schimbare ce ne va ancora în realitate și ne va permite să ne bucurăm de fiecare secundă a vieții, fără să mai amânăm lucrurile cu adevărat importante: iubirea și compania celor dragi.

Despre iubire, clipe pe care nu trebuie să le ratezi și bucuria lucrurilor mărunte, ne povestește și Irina Binder în noua sa carte Iubirea te învață. Este o carte foarte așteptată, anunțată încă din anul 2018 și pe care fanii scriitoarei abia așteaptă să o citească. Ca de obicei, Irina Binder ne încântă cu trăirile pe care le așterne în fiecare rând și prin faptul că fiecare persoană poate rezona cu situațiile povestite.

Irina Binder este una dintre cele mai îndrăgite autoare române și a câștigat faima datorită seriei Fluturi. Totul a început în urmă cu mai bine de 9 ani, când autoarea își așternea gândurile pe un blog, numit Insomnii. Acela era refugiul său în miez de noapte, când diverse trăiri ieșeau la suprafață, iar scrisul părea că ameliorează puțin din anxietate. Blogul a căpătat rapid popularitate datorită faptului că multe persoane rezonau cu gândurile Irinei Binder. Astfel, blogul Insomnii a fost punctul de plecare pentru seria Fluturi, una dintre cele mai bine vândute din ultimii ani din România. Multe persoane susțin că această serie le-a adus alinare, deoarece și-au dat seama că problemele lor sunt mai întâlnite decât credeau.

De-a lungul timpului, Irina Binder a mai publicat și alte cărți, la fel de îndrăgite de către publicul său: Insomnii, Străinul de lângă mine, Până la sfârșit, Iubitelor mele prietene, iar acum a venit rândul și cărții-confesiune Iubrea te învață. Așa cum spuneam, cartea a fost anunțată încâ din 2018, iar fanii au așteptat cu sufletul la gură momentul lansării acesteia.

Așa cum spune și autoarea, este o carte scrisă cu iubire, într-un moment greu al vieții: „Am scris-o în cea mai grea perioadă din viața mea, după pierderea mamei mele, dar am scris-o cu iubire și fiecare cuvânt mi-a fost refugiu în momentele mele cele mai triste. Nu o să vă divulg nimic din ceea ce este între copertele ei, ci vă las să-mi descoperiți singuri fiecare trăire, fiecare sentiment, și, ca de obicei, după ce o veți citi cu sufletul, aștept cu nerăbdare impresiile voastre sincere” – Irina Binder

Cartea Iubirea te invata de Irina Binder îți va arăta de ce este important să te bucuri de fiecare moment al zilei, de ce este vital să iubești și să primești iubire și cum poți să redescoperi micile plăceri ale vieții în cele mai simple lucruri.

Poți comanda noua carte a Irinei Binder de la LIBREX, la un preț special și cu un semn de carte cadou!

Articole similare