Sport

Pe nisipul de la mare. Cantonament la bulgari pentru Gloria Buzău

Nisipurile de Aur este locația aleasă de conducerea clubului din Crâng pentru pregătirea centralizată de iarnă, înaintea reluării campionatului. Cantonamentul va fi însă unul destul de scurt, pe parcursul a unsprezece zile, urmând a se derula între 30 ianuarie și 10 februarie. În această perioadă, Gloria va derula cel puțin trei amicale. Dacă datele de disputare sunt deja fixate – 1, 4 și 8 februarie -, Adrian Mihalcea caută încă adversari, aceștia urmând a fi stabiliți, cel mai probabil, în funcție de ce cluburi se vor afla la pregătire în locația de lângă Varna. Marți au fost prezentate și noile achiziții, jucători despre care se știa că se pregătesc cu Gloria, dar rămânerea acestora nu era certă. Este vorba despre Denis Rusu, Răzvan Greu, Istvan Fulop, Joseph Godwin, Alexandru Șuteu și Andrei Pandele, ultimii trei veniți sub formă de împrumut.

Un fapt mai puțin întâlnit, cel puțin la nivelul eșalonului secund, este că Robert Sălceanu, internațional de tineret, și-a prelungit contractul până în 2026. Celălalt internațional de tineret care a evoluat în toamnă la Gloria, Sergiu Pârvulescu, s-a înțeles cu FC Brașov, echipa din orașul său natal.

Echipă și-a găsit și Răzvan Matiș. Mijlocașul s-a întors mai aproape de casă, și va încerca să confirme la Unirea Dej. Ultimul de pe lista celor plecați este Alin Manea, împrumutat, până în vară, la vecina Metalul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare