Economic

FOTO | FRF și Timișoreana, nou contract de sponsorizare a Cupei României

Timișoreana, brand cu o tradiție îndelungată în portofoliul Ursus Breweries, anunță continuarea parteneriatului început încă din anul 2006 cu Federația Română de Fotbal pentru Cupa României. Noul parteneriat este valabil până la finalul sezonului 2024-2025. Reinventată în vara trecută, prin implementarea unui nou format competițional, în conformitate cu competițiile intercontinentale, cu scopul de a crește interesul cluburilor și de a ridica nivelul de joc, Cupa României, „Inima fotbalului”, va continua să atragă milioane de iubitori ai fotbalului din toată țara.

„Timișoreana, un brand autohton cu o reputație deosebită, este unul dintre cei mai mari susținători ai fotbalului românesc, un partener de tradiție. Pentru noi este o recunoaștere a unei relații de parteneriat cu un prieten vechi, cu un susținător al fotbalului. Timișoreana înțelege fotbalul și suporterii și împărtășește valorile pe care le promovează Federația Română de Fotbal. Este o bucurie că acest parteneriat va continua, după ce Cupa României a fost reinventată, prin acest nou format competițional, modern, mult mai atractiv și mai dinamic, având ca scop și îmbunătățirea nivelului de joc și întărirea relației cluburilor cu proprii suporteri. Timișoreana va contribui în continuare la creșterea acestei competiții de tradiție în anii următori alături de cluburile participante și suporterii acestora!”, a spus Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

„Timișoreana, berea cea mai iubită de către români, duce mai departe povestea fotbalului românesc, susținând Cupa României. Am ales să continuăm acest parteneriat din pasiune pentru sportul rege, dar și din apreciere pentru milioanele de fani care își susțin neobosit echipele preferate, la bine și la greu. Pentru Timișoreana, ei reprezintă o forță a binelui alături de care suntem onorați să ne aflăm”, a declarat Iulia Andreșoiu, vicepreședinte Marketing Ursus Breweries.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare