Sport

Pas greşit pentru două urmăritoare ale Gloriei. Măgura Cisnădie a rămas principala ameninţare

Joi seară s-au încheiat partidele etapei a 18-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, penultima din programul turneului de la Bistriţa. O zi în avantajul handbalistelor de la Gloria, care au obţinut o victorie facilă în faţa penultimei clasate, CSU Cluj Napoca şi au scăpat, totodată, pentru moment, de două dintre urmăritoarele sale, Dunărea Brăila şi, respectiv, Gloria Bistriţa, ambele învinse. În schimb, rămâne ameninţarea Măgura Cisnădie, formaţie care se menţine pe locul 5, la un punct în spatele echipei buzoiene, aflată pe ultima poziţie care garantează accesul în cupele europene.

După eşecurile cu CSM Bucureşti şi Măgura Cisnădie, din primele două etape ale returului şi ale turneului de la Bistriţa, Gloria n-a avut nicio emoţie, joi, împotriva penultimei clasate, CSU Cluj Napoca, de care fetele lui Ovidiu Mihăilă au trecut la pas, 32-24 (15-12). În alte două partide, după ce se apropiaseră ameninţător, Dunărea Brăila a cedat în faţa Zalăului lui Tadici, 28-29, iar Gloria Bistriţa a fost învinsă de Rapid, 18-22. În schimb, nu a fost nicio problemă nici pentru Măgura Cisnădie, 29-22 împotriva ultimei clasate, Activ Ploieşti.

Sâmbătă, de la ora 15.10, în ultimul meci din turneul de la Bistriţa, contând pentru etapa a 19-a, Gloria o va întâlni pe SCM Craiova.

Clasament după 18 etape:

1.CSM Bucureşti 49 p.

2.Baia Mare 46 p.

3.SCM Rm. Vâlcea 42 p.

4.Gloria Buzău 32 p.

5.Măgura Cisnădie 31 p.

6.Dunărea Brăila 28 p.

7.Rapid Bucureşti 27 p.

8.Gloria Bistriţa 27 p.

Articole similare

error: Continut protejat!!