Sport

Ovidiu Ionescu, campion național în proba de simplu

Ovidiu Ionescu aduce Buzăului  încă un aur național, în proba de simplu. Buzoianul legitimat la Gloria și-a adjudecat proba-regină a Campionatului Național, după ce a dispus în finală de Darius Movileanu (Steaua București).

Celălalt buzoian, Eduard Ionescu, s-a clasat al treilea, împărțind ultima treaptă a podiumului cu Andrei Istrate, coechipierul de la Steaua. Eduard a pierdut în semifinale în fața lui Darius Movileanu.

Ovidiu a obținut medalia de argint la dublu masculin, probă în care a făcut echipă cu Alin Spelbuș, de la Rapid. Cei doi au trebuit să se recunoscă învinși, în ultimul act, de duo-ul Christian Chiriță/Iulian Chiriță.

Încă un argint în vitrina de trofee și pentru Edi Ionescu, de data aceasta la dublu-mixt. Buzoianul, în echipă cu Elisabeta Samara, a pierdut finala, una sută la sută stelistă, în fața coechipierilor Andrei Istrate/Andreea Dragoman.

Trofeele și medaliile au fost înmânate de George Boroi, secretarul general Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Răzvan Ștefan Bichir, comandantul CSA Steaua București, și de buzoianul Cristinel Romanescu, președintele Federației Române de Tenis de Masă.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker