Opinii

Oare de ce?

De ce nu spune România câte arme dă Ucrainei?

De ce nu spune România pe unde se duc armele?

De ce nu spune România pe unde se duc ajutoarele?

De ce nu apare România toată ziua pe Facebook să se laude ce face?

Oare pentru că România este un pic mai deșteaptă decât jurnaliștii ei de doi lei? Pentru că jurnaliștii ei de doi lei vor doar să publice ei breaking-uri, în vreme ce România duce un război cu un inamic puternic și necruțător care se numește Putin? Care inamic abia așteaptă niște știri de genul ca să pornească jihadul propagandei? Și nu numai? Ați prins faza în care rușii bombardează rutele de intrare a ajutoarelor în Ucraina? Nu? Ia căutați. Puteți citi presa aia deschisă pe care o lăudați. Ghici ce? Și rușii o citesc.

Pentru că jurnaliștii de doi lei și ONG-iștii lui pește nu sunt interesați decât de propria persoană și propria carieră neapărat cât mai vizibilă, în vreme ce România are obligația de a-i proteja de orice potențială răzbunare pe toți cetățenii ei? Inclusiv sau mai ales pe ăia care nu trăiesc din like-uri? Și mai ales pe ăia care nu pun poze despre cum au înfiat doi căței din Ucraina.

Știu acești mari jurnaliști eroi ai neamului că Federația Rusă ne poate pune în cur în câteva ore dacă își pun mintea cu noi? Cum mai investighează dumnealor fără curent la laptop și aer condiționat în redacție la un atac informatic masiv al rușilor?

Știu dânșii că România nu poate expulza „mai mulți spioni ruși” deoarece rușii vor expulza și ei la schimb exact atâția, iar la câți angajați avem noi la ambasada României la Moscova ar trebui să închidem ambasada?

Oare de ce ne-au mulțumit nouă ucrainienii și americanii? Că au pus dânșii imagini pe
Facebook? Nu cred. Cred că ne-au mulțumit pentru că România aia despre care mâncați voi căcat a făcut ce trebuie. În niciun caz nu ne-au mulțumit pentru articole și poze. Nici pentru like-uri.

Cum nu cred că jurnaliștii ăștia de doi lei au sesizat că există un război și că exista altă interese, mult mai mari decât nevoia lor de like-uri și autopromovare.

Articole similare