Educație

O singură notă de 10 la Titularizare

Marți au fost afișate primele rezultate ale concursului de Titularizare în învățământul preuniversitar.

Un singur candidat a reușit să obțină punctajul maxim. Este vorba despre o profesoară din Amara care a susținut examenul la Buzău, la specializarea Psihologie Specială.

În rest, buzoienii au obținut note mici la titularizare. Sunt multe note sub 5. Au fost candidați care au obținut și note sub 2. Cea mai mică notă a fost obținută de un profesor de Educație Fizică din Boldu, respectiv 1,75. Sub 2 a obținut și un profesor de Economie din municipiul Buzău, mai exact 1,80 a fost punctajul de la examenul de titularizare.

Și la Limba Română au fost note mici. Un profesor din Puiești a obținut la examen 2,30.

Contestaţiile pot fi depuse la sediul Inspectoratului Școlar sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 27 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 28 iulie, până la ora 12:00. Rezultatele finale se afişează în data de 3 august la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7 (şapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Vezi rezultatele AICI

Articole similare