Actualitate

21 de căței așteaptă să fie adoptați de buzoieni

Sâmbătă, 31 iulie, se va organiza, la sediul Urbis Serv SRL din str. Răchitei, nr. 92 (în incinta pepinierei), un târg de adopții. Astfel, 21 de câini ce sunt cazați în adăposturi așteaptă să fie adoptați și să își găsească un prieten pe viață.

Persoanele care sunt interesate să adopte un cățel, dar nu au posibilitatea cazării lui în propria locuință, trebuie să știe că există și posibilitatea adopției la distanță. Această variantă presupune achitarea unei taxe lunare de întreținere. Toate animăluțele vor fi sterilizate, vaccinate antirabic, deparazitate intern, microcipate și vor avea carnete de sănătate fără a se percepe vreo taxă suplimentară.

Prin urmare, iubitorii de animale sunt așteptați sâmbătă între orele 10.00 și 13.00 pentru a câștiga un prieten pe viață. „Dați de veste, pentru a începe o poveste, de prietenie. Cățeii pot fi adoptați și la distanță. Următorul târg are loc pe 31.07.2021 și, de acum, târgurile vor avea loc săptămânal”, a scris pe Facebook viceprimarul Oana Matache.

 

Articole similare