Administrație

O invitație a Primăriei Pârscov, prilej de miștouri printre șoferi

Primăria Pârscov are în vedere realizarea nomenclatorului străzilor din comună, iar pentru aceasta, autoritățile cer ajutorul localnicilor, invitându-i să propună nume semnificative pentru străzile pe care locuiesc. Oamenii sunt îndemnați să aleagă  nume cât mai clare, care să reflecte întrucâtva trăsătura principală a uliței pe care se află.

„Vă informăm că au fost demarate de-mersurile pentru actualizarea PUG-ului (Planul Urbanistic General) la nivelul întregii comune. În paralel, se va realiza și nomenclatorul străzilor, în acest moment acesta fiind inexistent. Vă invităm să participați în mod activ și dumneavoastră, propunând un nume pentru strada pe care locuiți.

Toate propunerile vor fi luate în considerare, primordial fiind acordul majorității cetățenilor ce locuiesc pe o stradă/uliță, ca și numele ales/propus (acesta trebuind să reflecte o trimitere cât mai clară în teren/denumiri deja generice – spre exemplu «Strada Gării»). Vă rugăm ca, în comentariile dumneavoastră, să faceți referire strict la acest subiect (propunerea dumneavoastră pentru viitoarea denumire a străzii/uliței pe care locuiți), în acest fel reușindu-se o mai bună centralizare a ideilor ce vă aparțin”, transmite Primăria Pârscov, într-o postare pe Facebook.

Rezultatul a fost unul neașteptat, iar propunerile cetățenilor au fost, în mare parte, ironice la adresa stării drumurilor. Printre numele vehiculate de oameni pentru viitoarele străzi se numără „Moartea Bucșelor”, „Spaima Telescoapelor” sau „Strada Nimănui”. Dincolo de a-și dori nume pentru străzi, cetățenii au transmis un mesaj clar Primăriei că prioritatea ar trebui să fie asfaltarea, nu denumirea acestora, care ar trebui să fie ultimul pas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare