duminică, 20 septembrie 2020

Numele milionarului buzoian Cornel Tăbăcaru „acoperă” trupurile bogătașelor din întreaga lume

Milionarul de origine română Cornel Tăbăcaru a ajuns să deruleze afaceri pe trei continente, America de Nord, de Sud și Europa. Mai nou, numele său ajunge în întreaga lume pe pielea femeilor bogate, datorită unei colecții de costume de baie de lux care îi poartă numele, informează money.ro. Fiica cea mică a buzoianului, Ștefana, și-a lansat magazi­nul virtual „TăbăcaruSwim”, care cuprinde o colecție de costume de baie de lux și măști de protecție pe care chiar domnișoara cu origini românești le personalizează în boutiqeul său din New York,  în calitate de desig­ner vestimentar.

Fiica regelui faimoaselor dozatoare de suc TEC care au „răcorit” România după ’89 a debutat în industria mondială a fashionului după ce s-a școlit la Institutul de Artă Sotheby’s, Parsons School of Design, ambele din New York, Sorbona (Paris)  și Colegiul Regent’s din Londra. Ștefana, cea care a fost și jurnalistă de fashion (a scris pentru ediția engleză a Vogue, Harper’sBazaar și Moda Operandi) a lucrat o perioadă pentru faimoasa designeriță britanică Emilia Wickestead la atelierul acesteia.

Costumele de baie Tabacaru costă între 225 și 245 dolari, iar măștile de protecție 25-45 dolari.

Costumele de baie Taba­caruSwim nu sunt chiar pentru oricine, prețurile variază între 225-245 dolari americani, iar măștile de protecție pentru Coronavirus între 25-45 dolari americani.

„Am fost mereu nostalgică după vremurile apuse. Filme vechi, fotografii de epocă, bijuterii. Magia acestui vis (colecția Tăbăcaru Swim) este puțină încredere. Acesta este prima mea prioritate. Să fac femeile să se simtă ului­toare în costumele mele de baie. Acest lucru se realizează cu linii măgulitoare, materiale de cea mai înaltă calitate și o potrivire perfectă, toate rea­li­zate cu mândrie în America”, își descrie Ștefana Tăbăcaru pe siteul său, tabacaruswim.com, propria muncă.

Cornel Tăbăcaru s-a născut în satul buzoian Grăjdana, a absolvit Liceul ,,MihaiEminescu”, a locuit în Canada și în Statele Unite, acum fiind stabilitîn Costa Rica. Buzoianul s-a născut într-o familie modestă, a absolvit apoi Dreptul în 1974 și a plecat din România la un an după Revoluţie. În țară a lucrat în turism, după care a emigrat în Canada. Averea a făcut-o din diverse afaceri, iar în România a adus celebrele sucuri TEC, cu care a făcut furori în anii ‘90.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!