Economic

Noul Mercedes EQV – tot ce ar trebui sa stii despre acest Mercedes electric

Mașinile electrice au devenit extrem de populare în zilele noastre, din ce în ce mai mulți șoferi căutând informații despre acestea atunci când vine vorba despre alegerea mașinii perfecte pentru ei.

Noul model Mercedes EQV se numără printre cele mai bine echipate modele electrice de pe piaţă, distingându-se prin dotările tehnicie de o calitate superioară, confortul deosebit, dar și stilul elegant sau sportiv bine definit.

Una dintre cele mai des adresate întrebări de către șoferi, atunci când vine vorba despre modelele electrice se referă la autonomia și la posibilitățile de încărcare a unui astfel de autovehicul.

În ceea ce privește modalitățile de încărcare a noului model EQV, de pildă, este de menționat faptul că oferă o mare flexibilitate în acest sens, putând fi încărcat de acasă la Mercedes-Benz Wallbox, la o priză domestică sau la stațiile de încărcare situate pe drum.

Dacă optați pentru încărcarea la Mercedes-Benz Wallbox, veți beneficia de un timp redus de încărcare a bateriei, dispunând de o putere de încărcare de până la 11 kW. Astfel, durata de încărcare (curent alternativ) direct de la stația Wallbox este de sub 10 ore, de la 0 la 100%, cu până la 11kW.

Dacă optați pentru încărcarea la stațiile pe care le întâlnești în drumul tău. În acest caz, durata de încărcare (curent continuu), este de aproximativ 45 de minute, de la 10 la 80%, cu până la 110 kW.

În ceea ce privește confortul, noile modele EQV dispun și de un grad de confort extrem de ridicat, menit să îți satisfacă toate cerințele.

Astfel, modelele EQV dispun de operare vocală, preclimatizare, concept de operare tactilă, sistem de navigație, radio și muzică.

În plus, se remarcă ambianța reconfortantă pentru până la 8 persoane.

Printre echipările destinate exclusiv confortului și siguranței atât șoferului, cât și a pasagerilor, noile modele EQV au trapă culisantă panoramică, sistem de sunet Surround Burmester, pachet masă, pachet cușetă, consolă centrală cu compartiment de răcire integrat, hayon Easy-Pack și AIRMATIC.

Trapa culisantă panoramică este acționată electric în partea fronatlă, pentru a vă putea bucura de ventilație suplimentară. Sistemul de sunet Surround Burmester sincronizează sistemul de amplificare cu cel al difuzoarelor.

Pachetul de masă include o masă rabatabilă și mobilă, suuporturi de pahare în pereții laterali, plasele din spatele scaunelor din față și din spate, dar și prizele de 12 V.

Pachetul cușetă oferă posibilitatea transformării banchetei din spate într-un pat confortabil de dimensiuni mari.

Consola centrală este dotată special pentru echipamentele electronice- porturi USB și prize. Hayonul Easy-Pack conține și un sistem de identificare a obstacolelor și poate fi oprit în orice poziție. Deschiderea și închiderea acestuia se realizează fie prin tasta de pe cheia autovehiculului, fie prin mânerul de deblocare.

Suspensia pneumatică AIRMATIC, o altă dotare destinată confortului și siguranței, se adaptează pentru orice tip de drum.

Descoperă noul Mercedes EQV disponibil cu livrare imediată la Auto Schunn România, partener autorizat Mercedes-Benz cu reprezentanţe în Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara.

Tot aici, poţi descoperi întreaga gamă de modele Mercedes-EQ electrice, de la primul SUV electric Mercedes EQC, până la cel mai luxos model din gamă, modelul Mercedes EQS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare