Sport

Nou preşedinte la FC Buzău! Este un fost căpitan al vechii Glorii

FC Buzău va avea un nou preşedinte începând cu jumătatea acestei luni! Conducerea clubului a anunţat, marţi, numirea lui Auraş Braşoveanu în funcţia de preşedinte executiv începând cu data de 15 iunie.

Braşoveanu a fost ultima dată conducătorul Concordiei Chiajna, formaţie cu care a disputat, zilele trecute, barajul pentru promovarea în Liga 1, pierdut în faţa Chindiei Târgovişte. A mai fost oficial al echipelor Dacia Brăila, Farul Constanţa, FCM Dunărea Galaţi, iar în prezent este şi reprezentantul în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal al cluburilor din liga secundă. Ca jucător, printre altele, a evoluat şi pentru vechea Gloria Buzău, al cărei căpitan de echipă a şi fost în mai multe rânduri.

Vom reveni cu amănunte!

Un comentariu

  1. Capitan la Gloria? Mergem din penibil in penibil, acest personaj a gost la Gloria Buzau cat sta trenul in gara, ce sa vorbim de banderola de capitan….. Vad ca nea Rache este in lumea viselor, si oricum este in afara fenomenului fotbal…. Aveam macar pretentia de la Dl Neagu ca este mai cerebral, dar cine la sfatuit( marele antrenor de la Metalul) a facut-o prost…. Am scapat de un sarlatan ca Mitran , aduce-ti alta calicatura.Brasoveanu a fost preşedinte executiv al Dacia Unirea Brăila, dar în trecut a fost preşedinte la Farul Constanţa şi la FCM Dunărea Galaţi. Pe aceasta din urmă a dus-o la faliment şi desfiinţare, după un scandal penal, în urma căruia a fost condamnat definitiv la un an şi patru luni de închisoare şi interzicerea unor drepturi.Il luam noi de mare presedinte. Treziti-va bai specialistilor odata!!! In Buzau sunt fost mari fotbalisti care au facut ceva pt acest club, dar si in lumea fotbalului!!!

Articole similare