Sport

Ne-a mai rămas Cupa

Meci de totul sau nimic miercuri, cu Rapidul

Poate cel mai important meci al anului pentru fetele de la Gloria. Dincolo de numele adversarului, partida de azi, cu Rapidul, este una de totul sau nimic, întrucât toți cei care iubesc handbalul buzoian se agață de speranța unei calificări în final-four, acolo unde se poate întâmpla (aproape) orice.

După meciul pierdut la Craiova, entuziasmul s-a mai temperat, însă această înfrângere poate fi, sau ar trebui să fie, și un semnal de alarmă pentru conducerea tehnică a Gloriei. Daniel Anca a avut la dispoziție trei zile pentru a concepe un plan viabil pentru o întâlnire de gradul zero împotriva unui adversar mult superior, cel puțin pe hârtie.

Echipa bucureșteană are, totuși, câteva fisuri în armură. Nu mai departe de acum câteva zile, rapidistele au pierdut cu Gloria Bistrița, după un meci dominat clar de ardelence, în care scorul, 25-23, nu a arătat pe deplin derularea ostilităților din teren. Este cert totuși că, măcar în acest sezon, Buzăul este echipa mai puțin valoroasă, pornind cu statutul outsiderei. Rămâne în sarcina lui Daniel Anca, dar și a jucătoarelor, ca derularea partidei, una crucială pentru Gloria, să contrazică toate pronosticurile, iar publicul din Sala Sporturilor să aibă parte de un final fericit.

În cea mai recentă întâlnire, disputată pe 8 noiembrie 2023, Rapidul a dispus copios de Gloria, la București, cu 31 la 23. Meciul din turul III al Cupei României începe la ora 18.00.

Pentru meciul de miercuri, biletele costă tot 15 lei, la fel ca pentru partidele din campionat. Abonamentele emise pentru meciurile din Liga Florilor sunt valabile și pentru întâlnirile din cupă. Copiii, sportivii legitimați la cluburile buzoiene și persoanele vârstnice beneficiază de intrare gratuită, în limita locurilor disponibile. Accesul acestora se va face în baza documentelor de identitate sau a legitimațiilor.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker