Economic

Mibo Funland, un nou loc de joacă din incinta Shopping City Buzău

Pe lângă primul cinematograf Cinema City din oraș, inaugurat săptămâna trecută cu ocazia împlinirii a 125 de ani de la prima proiecție cinematografică din România, Shopping City Buzău pune la dispoziția vizitatorilor și un loc de joacă pentru copii, Mibo Funland, unde copiii se pot bucura de experiențe distractive.

În luna copilului, Mibo Funland propune un concept unic în Buzău. Copiii care vin la locul de joacă se vor distra în piscine cu bile, în labirint sau pe bouncerul cu aer, dar vor avea parte și multe alte surprize, special pregătite pentru cei mici, caree îi așteaptă în noul spațiu de joacă din Shopping City Buzău.

Shopping City Buzău găzduiește, în premieră, cinematograful Cinema City, cel mai mare multiplex din oraș. Tehnologia de ultimă oră în toate sălile, imaginea și sunetul de calitate, designul modern, punctualitatea și confortul sunt câteva dintre motivele pentru care vizitatorii aleg să revină la Cinema City. Cinematograful și locul de joacă de joacă sunt amplasate în cel mai nou spațiu al centrului comercial după finalizarea procesului de extindere și modernizare din 2020, o investiție în valoare de 16 milioane de euro. Astfel, Shopping City Buzău pune la dispoziția vizitatorilor mai multe opțiuni de petrecere a timpului liber prin extinderea portofoliului de magazine și restaurante, într-un spațiu luminos și modern.

Articole similare