Sport

Metalul, ultimul meci al sezonului pe sintetic. Locul 4, ca și adjudecat cu o victorie

Varianta-mamut cu 100 de echipe, propusă de FRF pentru Liga a 3-a în sezonul 2020-2021, se apropie de final, în acest week-end fiind programate meciurile penultimei etape. În seriile din care fac parte cele două echipe buzoiene, situa­ția la vârf, privind formațiile care merg în prima fază a barajului, este ca și rezolvată: Steaua și FCSB 2, respectiv Oțelul și Brăila, doar ordinea finală mai rămânând de stabilit. ­Me­talul și Rm. Sărat vor încheia stagiunea în prima jumătate a clasamentului, Metalul având șanse mari să-și păstreze actuala pozi­ție.

METALUL – DINAMO 2, sâmbătă, ora 17.00

Metalul își încheie repre­zentațiile de pe teren propriu din actualul sezon cu o partidă împotriva lui Dinamo 2, care reprezintă ultima șansă la puncte, în condițiile în care, în ultima etapă, programată în Vine­rea Mare, va avea o misiune imposibilă în Ghencea, în fața Stelei. Mai mult, o eventuală victorie sâmbătă seară, coroborată cu o victorie a ,,militarilor” la Tunari, le-ar asigura băieților lui Vali Stan locul 4 la final. În tur, în Ștefan cel Mare, cele două echipe au încheiat la egalitate, 2-2.

Seria a 4-a – Etapa a 17-a

 • FCSB 2 – Voluntari 2
 • Balotești – Progresul
 • Rapid 2 – Chiajna 2
 • Metalul – Dinamo 2
 • Tunari – Steaua

Clasament

 1. STEAUA 42 p.
 2. FCSB 2 38 p.
 3. Progresul 31 p.
 4. Metalul 24 p.
 5. CS Tunari 23 p.
 6. Dinamo 2 21 p.
 7. Voluntari 2 21 p.
 8. Rapid 2 17 p.
 9. Chiajna 2 7 p.
 10. Balotești 1 p.

CSM BACĂU – CSM RM. SĂRAT, sâmbătă, ora 17.00

Și CSM Rm. Sărat are șanse la o poziție peste cea ocupată în prezent, în ciuda unui program de final foarte dificil. Sâmbătă seară, râmnicenii o vor înfrunta în deplasare pe CSM Bacău, o formație care nu a pierdut decât un singur meci în retur, cu Oțelul Galați și care cu siguranță va dori să lase o impresie favorabilă la ultima apariție pe teren propriu. Trupa lui Tase Lăptoiu a alternat, la rândul ei, evoluțiile și rezultatele bune cu cele mai slabe, astfel că un rezultat este greu de anticipat. Și în cazul râmnicenilor, partida de la Bacău pare ultima șansă la puncte: în ultimul meci, în Vinerea Mare, adversară va fi Dacia Brăila!

Seria a 2-a – Etapa a 17-a

 • Brăila – Chiscani
 • Oțelul – Liești
 • Bacău – Rm. Sărat
 • Făurei – Valea Mărului
 • Focșani – Ianca

Clasament

 1. OȚELUL 35 p
 2. Brăila 35 p.
 3. CSM Focșani 30 p.
 4. Liești 27 p.
 5. Rm. Sărat 27 p.
 6. Ianca 26 p.
 7. CSM Bacău 19 p.
 8. Valea Mărului 10 p.
 9. Chiscani 8 p.
 10. CS Făurei 5 p.

Articole similare

error: Continut protejat!!