Sport

Metalul, matematic în play-off

Încă o victorie fără gol primit pentru alb-albaștri

Metalul face un sezon aproape perfect, bifând în week-end încă o victorie, rezultat care aduce calificarea matematică a buzoienilor în play-off. Alb-albaștrii s-au impus cu 2 la 0 la Liești, prin golurile înscrise de Dani Mihai și Sergiu Arnăutu, agonisind, astfel, 37 de puncte, cu 15 mai multe decât a cincea clasată. Cum până la finele sezonului regular mai sunt doar patru etape, matematic, Metalul nu mai poate pierde play-off-ul.

Pe loc de play-off, cuvântul de ordine al week-end-ului, a urcat și Olimpia. Galben-albaștrii au câștigat în deplasare, la codașa Șuțești, cu 3 la 1, rezultat care duce trupa lui Marius Tîrîlă pe locul patru, la egalitate cu Dacia Unirea.

Voința va juca aproape sigur în play-out, având doar șanse matematice de a scăpa de zona nisipurilor mișcătoare. Limpezișul a remizat, 2-2, pe teren propriu cu Hamangia Baia, contabilizând 12 puncte după 14 etape.

Runda viitoare începe chiar de Ziua Națională. Pe 1 decembrie, de la ora 14.00, Râmnicu Sărat primește pe teren propriu pe Voința Limpeziș. Metalul va evolua tot pe 1, în derby-ul seriei, cu CSM Focșani, în deplasare. Meciul este programat tot de la ora 14.00.

Opt victorii consecutive au cei de la Metalul Buzău și un golaveraj incredibil, 43-4, cu cea mai bună apărare din întreaga Ligă a III-a.
Ultimul eșec s-a consemnat la finele lui septembrie, pe sinteticul Cornel Negoescu, 1 la 2 cu CSM Focșani, adversara de sâmbătă.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker