Sport

FOTO | Spectacol caritabil marca Vibe Dance Studio, în decembrie

În umbra marilor lumini ale orașelor mari, există povești ascunse, dar pline de pasiune și devotament. Un astfel de colț al dedicării totale este Vibe Dance Studio, club care reușește, de câțiva ani buni, să strălucească pe scenele marilor concursuri de dans. Ceea ce a început ca o inițiativă locală a devenit sursă de mândrie pentru întreaga comunitate.

Cu antrenamente intensive și ore nesfârșite de repetiții, tinerii dansatori de la Vibe s-au transformat în competitori de clasă, pregătiți să facă față provocărilor marilor concursuri.

Pe 11 noiembrie, la Young Dance Competition, cel mai recent concurs la care au participat, copiii din grupul Mini Vibe au dansat, s-au bucurat și s-au clasat pe locul I. Calendarul competițional nu s-a încheiat, copiii și sportivii Vibe vor participa la competiții și în luna decembrie, în paralel cu pregătirea pentru un nou eveniment caritabil, marca Vibe Dance Studio.

În spiritul generozității și al solidarității, clubul Vibe Dance Studio a decis să aducă lumină și bucurie în viețile celor din comunitatea lor printr-un spectacol caritabil de Crăciun.  „A Musical Night” îl are în centrul atenției pe Vladimir Neicu, un luptător de 2 ani, care, în ciuda diagnosticului de leucemie acută, ne amintește că puterea transformării se află în gesturile noastre de bunătate. Evenimentul este programat pentru miercuri, 20 decembrie, de la ora 18.00.

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker