joi, 22 octombrie 2020

Membrii Filialei „Pamfil Șeicaru” Buzău a UZPR și-au comemorat patronul spiritual

În după amiaza zilei de 8 octombrie, delegația Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) însoțită de membrii Fili­alei „Pamfil Șeicaru” Buzău a UZPR, a participat, în Parcul Crâng, la o manifestare de comemorare a patronului spiritual al filialei, prin depunerea de flori, de către fiecare membru buzoian la stejarul secular atribuit de Primăria Buzău lui Pamfil Șeicaru în cadrul proiectului „Rotonda Buzoiană”.

Momentul marchează 40 de ani (pe 21 octombrie) de la trecerea în eternitate a marelui ziarist. Cu acest prilej, Doru Dinu Glăvan, președintele UZPR, a avut o întâlnire de lucru cu membrii Filialei „Pamfil Șeicaru” Buzău a UZPR. Au fost expuse cu acest prilej acțiunile următoare ale UZPR și graficul unor activități ale filialei din Buzău.

O acțiune de onoare va fi reluarea Concursului de Creație literară pentru elevi și studenți „V. Voiculescu – Arc de suflet peste timp”, Concursului de publicistică „Pamfil Șeicaru” și parti­ciparea la Concursul Național de Creație Lite­rară „Vasile Voiculescu”. De asemenea, membrii UZPR își propun să perpetuăm memoria patronului spiritual Pamfil Șeicaru în cadrul unor manifestări omagiale.

Membrii filialei buzoiene a UZPR vor milita în paginile de ziar, în revista Uniunii, la posturile de radio și de televiziune unde sunt angrenați pentru a aduce la cunoștința opiniei publice acțiunile organizate și desfășurate de filiala locală pentru omagierea marilor personalități buzoiene din domeniul presei și culturii. Și nu în ultimul rând, membrii filialei și-au propus să coopteze în rândurile ei membri tineri, activi și care pot aduce noi valențe în activitatea UZPR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!