miercuri, 15 iulie 2020

Medicul Mădălina Munteanu s-a înscris în PSD

Lovitură de teatru pe piața politică buzoiană. Medicul Mădălina Munteanu, recent demisionată din Uniunea Salvați România, a devenit membru al Partidului Social Democrat.

Munteanu a devenit un personaj cunoscut buzoienilor în ultimele trei luni prin activitatea pe care a desfășurat-o în cabinetul stomatologic de urgență de la Spitalul Județean și în cadrul Crucii Roșii.

2 COMENTARII

  1. Unde ar putea subscrie un medic ? Unde s-ar simti el mai in siguranta ? La PSD este rai ptr. medici, ca nu intamplator Balcabasa sau Sorin Oprescu s.a. s-au pripasit pe acolo. Medicii trebuie sa stea cat mai departe de lege si unde ar fi locul , daca nu al acest partid ?

  2. PSD cauta în disperare de cauza traseisti și trădători de la alte partide.
    După ce a făcut scandaluri imense la USR, pentru că ai ei colegi nu au votat-o pe lista de consilieri, după ce l-a făcut cu ou si cu oțet pe Toma & Co, acum acesta i-a acordat azil politic.

    Eu nu știu cum va putea explica această „duamnă”, prezenta alături de Dan Barna în toate campamiile si atitudinea ostilsa la adresa PSD timp de un an de zile.

    PSD, atenție, v-ați procopsit cu o traseista, care la prima oportunitate va pleca la alt partid dacă nu câștigați alegerile la toamna!

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!