Monden

Marina Nițoiu ar vrea să stea la povești cu Ronaldo sau cu Halep

Se bucură în fiecare zi că este în locul potrivit și lângă oamenii potriviți. De ceva timp este acasă definitiv, în România, a colaborat cu patru posturi de radio, a lucrat o perioadă de trei ani în Viena în acest domeniu, dar acum se dedică în totalitate televiziunii. Marina Nițoiu și-a dat seama că meseria de prezentatoare TV i-a fost hărăzită și îi vine mănușă, așa că cei care o îndrăgesc o pot urmări pe șarmanta buzoiancă din fața micilor ecrane, la știrile Focus Sport de la Prima TV.

Potrivit garbo.ro, vedeta a mărturisit că se simte acasă în România, că este în locul potrivit și lângă oamenii potriviți. De asemenea, prezentatoarea știrilor sportive a spus că și-ar dori ca în viitorul apropiat să stea la povești cu însuși Cristiano Ronaldo sau cu Simona Halep și că îi este nespus de dragă echitația.

„Actoria m-a făcut să descopăr televiziunea. În perioada facultății am jucat un rol de jurnalistă într-un film și mi-a plăcut atât de mult încât am vrut să descopăr și mai multe despre meseria asta. Am trecut prin toate etapele, de la perioada de practică într-o redacție până la momentul în care am dat prima proba într-un studio de știri. Acum, dacă stau bine și mă gândesc, eu încă din copilărie am visat să lucrez în televiziune și să fiu prezentatoare. Chiar mă face să zâmbesc amintirea jocurilor de-a televiziunea pe care le organizăm în grădina blocului în care am copilărit. Iarna, după ce treceau sărbătorile și vecinii aruncau brazii, era momentul meu preferat pentru că reușeam să fac rost de cel mai frumos decor. Strângeam cu prietenii de la bloc toți brazii, îi aranjăm într-un semicerc și în felul acesta aveam platoul. Chiar dacă mă ocupam de tot: organizare, regie, scenografie… principalul meu rol rămânea cel de prezentatoare. Până la urmă jocurile copilăriei au avut sens pentru mine. Cred că meseria asta mi-a fost predestinată de la început, dar nu mi-am dat seama decât mai târziu”, a povestit în detaliu Marina.

Cât despre practicarea echitației și pasiunea pentru acest sport, buzoianca spune că totul se datorează bunicului ei. El a deteminat-o să îndrăgească caii. „În copilărie mă plimba mereu călare pe Gica, o iapă tare frumoasă, de care el era mereu mândru. În ultima vreme mă bucură mult să văd că din ce în ce mai mulți părinți aleg să îi ducă pe cei mici la echitație. Cu siguranță îi va ajuta să se dezvolte frumos. Până acum am vizitat vreo patru cluburi de echitație din țară și sincer m-aș vedea într-o zi având centrul meu de echitație. Cam atât de mult îndrăgesc caii. Dar până atunci, mă bucură mult că, din când în când, mai apar știri despre echitație. Recent am prezentat la Focus Sport și astfel de subiecte”, a încheiat cu informațiile despre pasiunea sa buzoianca.

Articole similare