Politic

Marcel Ciolacu, pe punctul de a leșina în timpul conferinței de presă a PSD

Update3: Marcel Ciolacu a părăsit spitalul Militar în urmă cu puţin timp. Potrivit Partidului Social Democrat, lui Marcel Ciolacu i s-a făcut şi un test rapid de coronavirus iar rezultatul a ieşit negativ.

De asemenea toate analizele au ieşit în paramentri normali. Spitalul Militar va da un comunicat de presă cu privire la starea de sănătate a preşedintelui Camerei Deputaţilor.

Update2: “Analizele au ieşit în regulă. Starea sa este bună. Nu are istoric medical, e un tip robust, sănătos. Sala de presă nu are prea mult aer, plus presiunea din ultimele luni. Probabil va fi testat de corovairus, nu are niciun fel de simptom”, a anunţat purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romaşcanu.

Update1: Fostul premier Mihai Tudose a precizat că Marcel Ciolacu a refuzat ambulanţa, dar colegii de partid, aflaţi în sediu atunci când acestuia i s-a făcut rău, au insistat să meargă la spital.

„A refuzat (Marcel Ciolacu – n.r.) salvarea, simţindu-se bine, apoi am sărit cu gura toţi pe el. Eu i-am spus că atunci când am avut infarct, după ce m-au resuscitat, eram bine şi, apoi, am mai păţit-o o dată în salvare. Aşa că să nu se joace. (…) El e un om mai discret şi cu bun simţ, nu… alaiul ăsta duminică. A fost decizia lui până la urmă”, a spus Tudose.

                                        *

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu s-a simțit rău astăzi, în timpul conferinței de presă în care prezenta planul PSD pentru relansarea economiei.

 Buzoianul a început apoi să tremure și și-a pierdut echilibrul, sprijinindu-se de pupitru. În acel moment, un coleg al intervenit, iar conferința de presă a fost oprită.

   Imediat  după momentul delicat, Ciolacu și-a revenit și nu a mai așteptat sosirea ambulanței, plecând cu o mașină spre spital.

Un comentariu

  1. Domnule Ciolacu, ati parasit Buzaul si l-ati lasat pe mana lui Dimian si a lui Mocanu. Avem nevoie la Buzau de dumneavoastra si de domnul Toma. Nu este de ajuns ca loveste oameni pe trecerea de pietoni, acum se ocupa de construirea de ghetouri. Buzaul a fost mereu condus de oameni drepti, de ce ati lasat Buzaul pe mana lui Dimian si a lui Mocanu?
    Acesta incalca constitutia Romaniei!
    (2) Nimeni nu poate fi supus torturii şi nici unui fel de pedeapsă sau de tratament inuman ori degradant.”;

    Ajutati oamenii din judetul Buzau, nu ii lasati pe mana nazistilor!

Articole similare