Sport

Marcator de peste Prut

Un campion al Moldovei, ultimul transfer în Crâng

Gloria caută în continuare să-şi întărească compartimentul ofensiv – unde Cristi Pustai nu are încă soluţii foarte multe – şi a reuşit să-l aducă în Crâng pe atacantul moldovean de 25 de ani Alexandru Boiciuc. Noul jucător al Gloriei vine de la Universitatea Cluj, pentru care a evoluat deja în acest sezon în opt partide, 134 de minute în total, dar la care noul antrenor al clujenilor, Eugen Neagoe, a renunţat odată cu venirea în locul lui Erik Lincar pe banca Universităţii.

Alexandru Boiciuc a făcut parte din lotul ardelenilor şi în sezonul precedent, când echipa clujeană a promovat în Superligă şi a jucat în 26 de meciuri, marcând de şase ori. Boiciuc a mai evoluat în România pentru Poli Iaşi, ASA Tg. Mureş şi Academica Clinceni, dar are şi câteva experienţe externe, la Sheriff Tiraspol (Republica Moldova), cu care a şi câştigat un titlu de campion, Vejle (Danemarca) şi SS Turris Calcio (Italia).

Ce a spus jucătorul la prezentarea oficială

Gloria a anunţat oficial transferul lui Alexandru Boiciuc pe pagina oficială de Facebook a clubului, unde este prezentată şi prima reacţie a noului atacant din Crâng după semnarea contractului: „Bine ai venit, Alexandru Boiciuc! Alexandru Boiciuc, jucător care a evoluat ultima dată pentru formaţia Universitatea Cluj, din Superliga României, a semnat cu Gloria Buzău. Acesta s-a alăturat deja lotului pregătit de Cristian Pustai. «Am venit la Buzău doar cu gândul de promovare. Vreau să marchez cât mai multe goluri, să îmi ajut echipa să câştige. Acesta este cel mai important lucru». Bun venit la Gloria Buzău şi multă baftă în tricoul «roş-albastru», Alexandru Boiciuc!”.

 

 

Articole similare